Facebookin kirpparit, osa 2

Facebookin kirppiksiltä on tullut ostettua paljon, lähinnä sisustustavaraa. Vähemmän olen ostanut vaatteita, jonkun kuitenkin niitäkin. Tämän villakangastakin ostin viidella eurolla. Juuri minun kokoinen ja näköinen. Puolituttu oli tämä ihminen keneltä sen ostin tai hänen tyttärensähän tämä takki oli. Olen pitänyt hirmuisen paljon tätä. On kyllä hintansa arvoinen. 5 eur tuntuu niin pieneltä rahalta, eihän sillä saa juuri mitään. Hyvällä tuurilla sillä saa kuitenkin villakangastakin ja hyvän, ehjän sellaisen.

Vai mitä olet mieltä, kannattiko maksaa 5 euroa?

Tuon ihanan kukkahuivin ostin Kosin saarelta lokakuussa 2016 Pink Woman-kaupasta.

Share

Kommentit

HM
rakastan rakastan

Kanntti ehdottomasti, siisti perusvillakangastakki, sellaiselle on aina käyttöä. Siihen kun mätsää kivan huivin, niinkuin olet tehnyt niin talven paras tyyli on valmis. Tosin näillä pakkasilla taitaa olla kyllä pipo, kunnon paksu villakaulahuivi ja lapaset pakolliset, muuten jäätyy nenä kun olos vaan kurkistaakin! Iloisia talvipäiviä sinulle!

kirsihannele

Ihan näin kovilla pakkasilla pidänkin untuvatoppista ja paksun paksuja huiveja, kun palelen aina 24/7 talvella..Nämä kelit ei ole minua varten :)

Kommentoi