Facebookin kirpparit, osa 3

Kerroin jo aikaisemmin ensimmäisestö ostoksestani facen kirpparilta. Voit lukea sen täältä. Toisen ostokseni kerroin täällä.

Meillä on sellainen kirppis facessa kuin "annetaan-vaihdetaan". Siellä ei saa rahasta puhua, eikä kirjoittaa, vaan tavarat joko annetaan tai vaihdetaan johonkin esim. kahvipakettiin. Minä näin siellä mustan, pitkän villakangastakin, koko 34. Vähän pieni koko, ajattelin. Siitä pyydettiin karkkipussia. Käyttömätön takki. Ei edes kaukana meiltä. Pakko oli mennä kokeilemaan. Karkkipussinkin jo ostin valmiiksi, jospa se takki vain sopisi. Jos ei sopisi, niin kyllä meillä aina karkit menee :-). Tosin 34 kokoisia vaatteita en koskaan ole pitänyt, niin pientä kokoa siis. Tässäpä takissapa se olikin juuri minun koko eli luulisin, että tuo on kokoa 36 oikeasti. Se oli niin tyylikäs ja uudenveroinen takki, tietysti kun käyttämätön oli. Ihastuin siihen oikopäätä. Se näytti niin hyvälle päällä. Talvipakkasissa sitä en kuitenkaan pidä, en tarkene. Kevät- ja syksytakkina täydellinen.

Tuon huivin ostin Kosilta lokakuussa 2016. Sopii takin kanssa tosi hyvin. Mitäs sanotte? Kannattiko vaihtaa, karkkipussilla ( n. 2 eur)?

 

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana ihana ihana idea toi että annetaan tai vaihdetaan! Vau. :) Ja takki on aika perfecto!

kirsihannele

Niin minustakin!! Tyttärelleni kävin spaghettiastian sokeripussilla :)...Monet vielä kirjoittaa, että tämän vaihdon takia ei tartte mennä kauppaan vaan tuo jotain mitä kotoasi jo löytyy, kuten talouspaperia, sokeripussi, vehnäjauhopussi, leivinpaperirulla tmv...Tosi ihana kirppis!

Kommentoi