Geelirasva

Minä, rasvojen suurkuluttaja, ostan jokaiselta ulkomaanmatkaltani rasvan rasvoja. Minulla on tosi kuiva iho ja tarvitsen rasvaa joka päivä. Talvella varsinkin, iho kuivuu ihan "korpuksi", jos en käytä jatkuvasti. Kesällä taas tuntuu, että aurinko kuivattaa ihoa. Ehkäpä se tekeekin niin! Niin tai näin, tykkään ostaa rasvoja ulkomailta; ne on erilaisia, halvempia, ihania tuoksuja ja vielä sekin, että ne on muistoja matkoilta. Talvella rasvatessa, saatan muistella samalla sitä matkaa...

Toukokuun Mallorcan matkalle otin mukaan vajaan rasvapurkin, niin vajaan, että se loppui kesken (kuten pitikin). Näin sitten pääsin taas rasvakaupoille ja sain sen heti käyttöönkin. Minä olen ihastunut kookoksen tuoksuun ja satuin löytämään rasvan, joka sisälsi kookosta. Rasva on myös geelimäistä, ihan uusi koostumus minulle.

Kun sitten levitin rasvaa, tuli välittömästi nenääni tuo ihana kookoksen tuoksu. Geelimäisen koostumuksen takia, sitä oli helppo levittää ja imeytyi nopeasti. Ei muuten jäänyt tahmaista pintaakaan. Olin tosi tyytyväinen ostokseeni. Taas kerran :)

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Tuo hidratante on varmaan jotain kosteuttavaa. Nätti tuubi. Olisikin mielenkiintoista miltä kookos tuoksuu, jotenkin tunnen vain sen maun, sopivassa määrin tykkään. :)

kirsihannele

Voishan nuo tekstit kääntää sanakirjan avulla, mutta kun käyttökohteen kuitenkin tietää, niin ei ole tullut tehtyä sitä :) Kookos on kyllä tuoksuna hyvä. Sun pitää käydä tuoksuttamassa jossain kaupassa testereitä. Esim Victoria Secretin vartalotuoksu Coconut passion, siinä on kookosta ja vaniljaa, ihana yhdistelmä :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Ahaa, täytyykin joskus haistella noita. :)   Victoria's Secret on tyttären lemppari, mahtaako tuo tuoksu sopia nuorelle? Itse käytän tuoksuja aika harvoin, täytyy ensin tunnustella miten tuoksuihin suhtaudutaan uudessa työyhteisössä, tuolla edellisessä niistä oli välillä aika polemiikki, kun on näitä allergisia,..

kirsihannele

Juuri tuo vartalotuoksu tuo mieleeen kesän, auringon, aurinkorasvan...Minulla on sitä rasvana, että tuoksuna.. Se on minun lemputuoksu näistä Victoria secretin tuoksuista, vaikka on niitä muitakin ihania. Minusta sopii kaiken ikäisille...

Tässä mun kokoelma (tosin siihen on tullut jo ainakin 5 uutta):

http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama/victoria-secretin-rasva-ja-body-mist-kokoelma

 

Tässä uusin ostos, ihana vanilja:

http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama/uusimmat-tuoksut-victoria-secret

 

 

Kommentoi