Haave toteutettu

Joka talvi olen haaveillut nastakengistä! Kengistä, joissa on piikit. Kengistä, joilla pysyy pystyssä Suomen pääkallokeleillä, joita tuntuu olevan yhä useammin ja useammin joka talvi. Kengistä, joilla voi kävellä paremmin, tukevammin jään päällä. Kengistä, joilla sitten eläkeläisenä vältän lonkkamurtumat :).

No nyt saa liukkaat kelit tulla, minulla on alla nastat!!!

Tosiaan, en silti liukkaita kelejä kaipaa, enkä halua, en myöskään toivo! Nyt kuitenkin on hieman turvallisempaa, hieman parempi kävellä.

Minulla on aina näiden hankkimisessa ollut esteenä hinta. Kun en ole halunnut laittaa muutaman kerran vuodessa käytettäviin kenkiin montaa sataa euroa. Olen sitten tyytynyt liukastelemaan ja kävelemään kieli keskellä suuta ja KIROILEMAAN Suomen talvia!

Kun viime sunnuntain lehdessä näin seuraavan mainoksen, en enää miettinyt hetkeäkään:

Mies kainaloon ja auton nokka kohti Intersportia. Mieskin innostui ja osti myös itselleen nastakengät. Sitten voimme köpötellä eläkkeellä toisiamme tukien eteenpäin liukkailla keleillä kaikkine nastakenkinemme, ihanaa!

Tuuri oli kerrankin puolellani. Sain viimeiset kengät numeroa 37. Sinne jäi naisten kenkiä enää kahdet jäljelle ja numerot niissä 40 ja 41. Miesten kenkiä oli hieman enemmän jäljellä, joten mieskin löysi itselleen sopivat :)

Miesten kengissä oli punainen väritys.

Naisten kengissä värinä oli taas lila, violetti.

 

Share

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Hyvä ostos! Mä vedin just viime viikolla komeat flipat päiväkodin pihalla. https://naissanelioissa.wordpress.com/2017/11/27/nakiko-kukaan/

Joka talvi tosiaan pääkallokelejä saa täällä varoa ja varmaan nykyään vielä enemmän kun ennen.

kirsihannele

Niinpä, niitä tuntuu olevan jatkuvasti! Ensin pari päivää plussalla tai ainakin sen aikaa, että ehtii sulamaan, sit taas pakkanen. Siinähän se luistirata onkin...Kääyn lukemassa, ilmeisesti kommentointi ei onnistu, yhäkään, mutta painan "tykkään" :)

Torey
Näissä neliöissä

Apua! Miksi sä et saa kommentoitua! :D Kun Minnea, Mikko ja Riika onnistuu! :'D 

Torey
Näissä neliöissä

Ja mun mies testasi heti sillon kun alotin tuolla, että vierailijoiden kommentointi onnistuu. :D

kirsihannele

Oon siellä KIRSIKKA007, en muistanutkaan yhtään :D

kirsihannele

Mä olenkin näköjään joskus kirjautunut sinne......siksi se ei varmaan onnistunut, kun yritin anpnyyminä kirjoittaa heidän tuntemallaa sähköpostilla...

Torey
Näissä neliöissä

Noni! Hyvä että selvisi! :D

kirsihannele

Joo, enhän minä voi kaikkea muistaa.....hmmm...

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Hyvä tuuri kävi sulla. Oletko kokeillut miltä tuntuu kävellä noilla kengillä?

Minä suhtaudun kaikenlaisiin liukastumisenestosysteemeihin (hmm. mikä sana. :/) hieman epäilevästi.
Käytin kerran vuosia sitten liukuesteitä kengissä jotka (siis liukuesteet) olivat ehkä hieman liian korkeat. Jalan asento muuttui ja sen seurauksena sain selkäni tosi kipeäksi. Sen jälkeen en ole uskaltanut käyttää mitään ylimääräisiä piikkejä kengänpohjissa.

kirsihannele

En ole vielä, nyt ei ole ollut liukkaita....mut kaupassa tuntuivat niin hyvälle jalassa, että oli ostettava. Sunkin kannattaisi kokeilla tuollaisia tukevia kenkiä, joissa kiinteät nastat. Voi nimittäin olla ihan eri juttu kuin erikseen kiinnitettävät...Tuo kenkä oli jo niin hyäntuntuinen...

Minnea
Minnean muruja

Oi, mullakin ois kyllä tarvetta nastakengille! Oon nyt muutaman vuoden käyttänyt niitä rumia tavallisten kenkien päälle vedettäviä nastaläpyskiä, jotka siis on rumat!

Pitääpä katsoa, oisko meidän Intersportissa näitä vielä!

kirsihannele

Apua :D. Sellaisia irrallisia ei ole tullut mieleenikään käyttää, koska ovat niinkuin sanoit rumia ja joutuu aina laittamaan, asettelemaan joka kenkään. Nuo on niin helpot, vetäiset vain hyvät kengät jalkaan ja menet. Kengät siis tuntuivat niin super hyville jaloissa, no se Intersport...ei mikään halpakauppa...Näitä olin jo muutaman vuoden himoinnut!

Kirsikka W.

Nyt teit kyllä tosi hyvän löydön! Minäkin liukastelen vuosittain jalat mustelmille, kun tasaisellakin maalla tasapaino ei ole parhaimpia ominaisuuksiani :)

kirsihannele

Kyllä tein hyvän löydön. Olen kanssa niiiiiiiiin kyllästynyt kaatumaan ja pelkäämään kävelyä liukkailla keleillä. Yhtenä talvena en kaatunut, mutta horjahdin niin pahasti, että selkä oli tosi kipeä monta päivää. Se nopea liike ei tehnyt selälle hyvää. En pystynyt edes kunnolla nukkumaan...ÄÄÄH, näitä Suomen talvia!! YÖK

Lilies
Lilies & Life

Hyvä hankinta, on niin tarpeelliset Suomen talvessa!! Mullakin on sellaiset kenkien päälle vedettävä kuminen liukueste, jossa nastat, mutta ne on niin rumat (kuten Minnea sanoi), ettei tule käytettyä... :S

kirsihannele

Heh, toi onkin hauska juttu, että useilla tuollaiset irtomallit, mut kukaan ei käytä, kun on niin rumat :D, turvallisuudesta viis..heh

Noi kengät kyllä vedän heti jalkaani, kun jäät tulee teille ja tuleehan ne ennenmin tai myöhemmin...tyytyväinen olen :)

Lilies
Lilies & Life

Juu oon ittekin nauranut et turvallisuudesta viis, kunhan näyttää hyvältä :'D ne on myös siitä huonot, ettei niillä oikeen voi kävellä esim kaupassa sisällä. Se ääni on aivan järkyttävä ja ne nastat kuluu jos kävelee kovalla kivilattialla. Hankala sit alkaa repimään pois... ulkoiluun ne on kyllä hyvät!

Kommentoi