Halvat matkamuistot ulkomailta, osa 2

Kuten jo aikaisemmin (eilen) kirjoitin halvoista matkamuistoista täällä, jatkan samalla linjalla eli ihan ilmaisissa sellaisissa! Simpukoiden lisäksi olen kerännyt kiviä, monia, monia kiloja. Joskus on jopa naurattanut, että jos kivien takia tulisi ylipainomaksu :). Ne kivet ovat vaan niin ihania, täydellisen sileitä, täydellisen valkoisia, täydellisen muotoisia. Niitä voisi keräillä vaikka kuinka paljon.

Tässä on kuitenkin kiviä, jotka keräsin Roomasta, kuninkaan linnan edestä. En voinut vastustaa niitä. Ne olivat pieniä, kuitenkin täydellisen sileitä ja muotoisia. Ne laitoin lasikuppiin ja niiden päälle tulee vielä kynttilä. Kaunis sisustuselementti tämäkin.

Azoreilta keräsin muutaman palmusta pudonneen oksan. Nekin olivat jännän näköisiä läheltä. Kuin juuri koristeoksia.

Azoreilta löytyi myös erikoinen, mikä lie merenelävä ollutkaan...Se on minulla vitriinin lasihyllyllä.

Entäs kävyt, ne ISOT, ISOT kävyt? Kyllä niitäkin on tullut kerättyä ja tuotua Suomeen. Ne käy koristeina ihan sellaisinaan. Ne voi myös maalata sisustukseen paremmin sopiviksi. Minulla ne on ihan luonnollisen värisinä. Parvekkeella ne on koristeena (pölyisinä).

Kiviä olen tuonut vähän vaikka mistä. Niin ihanan valkoisia ja sileitä. Niitä voi koristella, kuten tuossa pariin on tehtykin (toisesta vain värit haalistuneet ulkona ollessa)

 

Share

Kommentit

pöpelikössä
Pöpelikössä

Hihii :D Minunkin laukustani löytyy joka kerta vähintäänkin kiviä. Joskus myös simpukoita, käpyjä, puunlehtiä ja nuita samaisia mereneläviä - jotka ovat siis merisiiliä :)

kirsihannele

Heh, samat halvat harrastukset :). Ai sä tiesit nimenkin tuolla merenelävälle! Enhän mä merisiiliksi olisi arvannut, kun ei siinä ollut piikkejäkään :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.