Hei, me lennetään!

Tänään alkoi kesäloma tai oikeastaan se alkoi eilen, kun leimasin leimauskoneeseen - LOMA-ULOS -. Ah, se vapauden tunne!! Pidän nyt kolme viikkoa vapaata ja yksi viikko jää sitten syksylle.

Tänään sitten lennämmekin miehen kanssa kahdestaan Bulgariaan, Sunny Beachille. Olemme olleet siellä aikaisemminkin, vuonna 2013. Tykkäsimme kyllä. Oli ihanan kuuma! Vuonna 2015 olimme myös Bulgariassa, Kultahietikolla vain silloin. Silloinkin oli heinäkuu ja kuuma.

Matkamme on jälleen all inclusive, kuten mieheni haluaakin.

Olen ajastanut tulemaan jutun joka lomamme päivälle, entisiltä matkoiltani Bulgariaan, koska en voi olla varma miten siellä tulee postailtua. Jos netti toimii hyvin ja on aikaa, laitan varmasti välillä sieltäkin tunnelmia tulemaan.

Nyt kuitenkin matkalle!

Tässä kuvia hotellistamme:

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Oi ei, miten ihanan näköistä. Noista kuvista voi aistia sen lämmön ja sen ihanan sykkivän tunnelman mikä noissa kohteissa aina on. Turvallista lentomatkaa ja ihanaa matkaa teille. Jään odottamaan kieli pitkällä uusia postauksia. Vähän kuin pääsisi itse mukaan. Ja loma jatkuu matkan jälkeen, se on niin ihanaa. Nauttikaa, te kahdestaan ja myös koko perhe. :)

kirsihannele

Kiitos ihana tiger cat <3

Kommentoi