Helpolla kivaa

Välillä tulee sellainen olo, että pitää tehdä jotain. Varsinkin kun huomaa, että sisustus kaipaa jotain tietyssä paikassa. Minulle taas sattui niin.

Otin kaksi isoa lasipurkkia ja pesin ne. Keräsin käpyjä toiseen ja oksia toiseen ja pellavalangasta tein rusetit ja Voilaa' siinä ne olivat; uudet kivat sisustuskoristeet. Helppoa, halpaa (lue ilmaista) ja se luomisen ilo :).

Nyt ne ovat koristamassa kotiamme, pieni osa suomalaista metsää.

Kuka muu tekee tälläisiä helppoja sisustusjuttuja? Kerro mitä olet tehnyt. Vinkit kelpaa aina..

Share

Kommentit

MUMMOBLOGI

moi mummon vinkki minulla samalainen lasipurkki laitoin eilen pohjalle hiekkaa, multaa ,2 mehiskasvia ja sammalta reunoille tuli pieni kasvihuone terrario ,,ja se voi katsoa mummoblogin puolelta jos kiinnostaa moi  ps mutta tosi kiva on noin sinunkin lasipurkit täytettynä ja luonnosta saa vaikka mitä kivä sisustusjuttuja .

kirsihannele

Oi, tuokin kuulostaa kivalle idealle! Itseasiassa minulla onkin pihassa jotain käpykasveja, ne varmaan menisi sellaisesta mehikasvista, vai lieko ovatkin? Niin hyvin en niitä tunne. Käyn kyllä mielelläni katsomassa blogiasi :) ja kiitos :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei superhyvä idea! Tätä täytyy kokeilla. :)

kirsihannele

Ennenkaikkea helppoa ja halpaa ja tuloksena kuitenkin luomus, joka näyttää siltä kuin olisi panostettu suunnitteluun ym ;)

Kommentoi