Helposti ruokaa

Kun on laiska olo, onhan se minullakin joskus :). Välttämättä siihen ei kyllä tarvita edes laiskaa oloa, kun tekee mieli valmista pizzaa jostain Pizzeriasta. Meiltä n. 300 metrin päästä on ensimmäinen, turkkilainen Pizzeria. Hyvät pizzat, isot ja halvat. Paljon täytettä. Siellä on aina jonot, ainakin aina kun me menemme. Salaatitkin kuuluvat hintaa. Ne pakkaamme rasioihin mukaan. Vähän odotusta ja pizzat ovat valmiit kotiin vietäväksi.

Tällä kertaa kebab- ja kanapizzat kinkkuineen, katkarapuineen, ananaksineen. Nämä ovat isoja. Riittävät hyvin meille neljälle.

Parasta kuitenkin; ne ovat hyviä!

Kanapizzasta, joku jo nappasi paloja, ennenkuin ehdin edes kuvaa ottaa....

 

Share

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Vitsit että alkoi tehdä mieli pizzaa :)!

kirsihannele

Hih, se on varmaan sit joku päivä mentävä pitsalle ;)

MarikaJohannaP
Hey girl

Niin on :)! Viikonloppuna.

kirsihannele

Me ollaankin lauantaina jo Mallorcalla, ehkä sielläkin taas pitsa maistuu :). Pitsa on vaan niin hyvää. Huonoimmat pitsat olen kyllä syönyt pitsojen kotimaassa Italiassa :(

Minnea
Minnean muruja

Nam, kaksi vuotta sitten äitiyslomalla löysin pizza-online-palvelun, josta voi tilata pizzaa kotiin netin kautta! Kylläpä oli ihanaa saada ruokaa suoraa kotiovelle niinä päivinä, kun vauva oli ollut haasteellinen hoidettava, ja kun ei itse jaksanut tai ehtinyt laittaa ruokaa!

Mullakin alko nyt tekeen mieli pizzaa :D

kirsihannele

No toi oliskin ihan mahtava juttu. Olen mainoksia minäkin nähnyt, mut ei vaan ole tullut kokeiltua ikinä. Ne oli vielä halpoja, vaikka oli kotiinkuljetus mukana. Taidanpa tutkia asiaa vähän lisää.. Talvellakin, kun on satanut metrin verran lunta, niin mikä olisi tilatessa pitsat kotiin :D

Nyt kaikki pitsan syöntiin :D taitaa olla tarttuva tauti :)

Kommentoi