Helsinki-Vantaalta ostettu hajuvesi

Usein (lue aina) "joudun" ostamaan hajuveden, kun pääsen lentokentälle. Välillä useammankin kerralla, jos on oikein hyviä tarjouksia. Olen täydellinen tuoksu-fani...

Tällä kertaa unen pöpperössä (kello oli tosiaan aamuyö) olin ottanut seuraavan hajuveden (Mallorcalle mennessä, viime viikonhan olimme siellä ihanassa + 30 asteen helteessä), tuskin edes muistin ostaneeni sitä. Lentokoneessakin vain torkuin ja nukuin koko matkan perille. No onneksi se kuitenkin oli hyvän tuoksuinen :)

Järkyttävän monimutkainen tuoksukuvaus (sammal??, koivu??):

TUOTEKUVAUS Green Tea Cherry Blossom EdT, 100ml Elizabeth Arden Hajuvedet

Green Tea Cherry Blossom on romanttinen ja herkkä versio Elizabeth Ardenin Green Tea-tuoksusta.
Green Tea Cherry Blossom avautuu vihreän teen, bergamotin, sitruunan, mandariinin, petitgrain-öljyn ja mantelin raikkaanvihreillä sävyillä. Sydämessä hurmaavat kirsikankukat, luumu, pioni ja aprikoosi yhdessä vihreän teen kera. Lopuksi tuoksu kietoutuu koivun, sammaleen, myskin, heliotroopin ja liljan viittaan.

 

Share

Kommentit

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Nuo tuoksukuvaukset ovat aina niin huvittavaa luettavaa... Sisältävät lähes kaikkea ;)
http://westendmum.fi

kirsihannele

Luulen, että jos olisin tuon kuvauksen lukenut...olisi saattanut jäädä ostamatta, en halua nimittäin tuoksua sammaleelle, enkä kyllä koivullekaan hajuveden kautta... :D Onneksi en sellaisia hajuja siinä erota!

Kommentoi