Hivuttautuminen on alkanut...

Kylläpä, näin juuri on tapahtunut. Asia liittyy siihen, että kaksi viimeisintä lasta muuttaa pois kotoa kahden vuoden kuluttua. Jälleen meille vapautuu huoneita. Minullahan on paljon, paljon vaatteita, tarkoitan siis ihan oikeasti paljon, joka paikka täynnä. Olen valloittanut jo pois muuttaneidenkin lasten vaatekaapit :)..Nyt olen alkanut hivuttautumaan pojan huoneeseen tai oikeastaan hänellä on kaksi huonetta, mutta siihen peli- ja oleskeluhuoneeseen. Olen vienyt sinne vaaterekkini, joka vei niin ison tilan meidän aikuisten makuuhuoneesta. Mielellään sen kyllä siinä lähellä olisin säilyttänyt, mutta minkäs teet.

Nyt se on alakerrassa pojan "olohuoneessa". Siellä kun on enempi sitä tilaa. Kivastihan se sinne sopiikin. Minun on vain juostava ylä-ja alakerran väliä, mutta se tekee pelkästään hyvää  :)

 

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa että on tilaa! Ja toi sun vaaterekki ja sen sisältö näyttää kyllä tosi kivalta. :) Sulla on hyvä maku!

kirsihannele

Oi kiitos :), vaikka onhan tuo vähän noloa myöntää, että on paljon/liikaa vaatteita, ettei edes mahdu omiin kaappeihin...tosin tuntuu, että asunnoissa on aina liian vähän kaappitilaa. Sitten ne silitetyt vaatteet on siellä niin tiukasti ja joutuu silittämään uudestaan ennen päällelaittoa.

Kommentoi