Hohtokeilaus ja ruokailu

Työkavereiden ja pomon kanssa lähetettiin viime perjantaina (firma maksoi koko jutun, onneksi) keilamaan ja sitten pikkubussilla syömään 20-30 kilometrin päähän maalaishotelliin (niin mainostettu). Keilaaminen kesti 2 tuntia ja PepsiMax:a kului. Muutama kaatokin tuli. Ihan kiva oli pelata. Vain yksi kynsi katkesi  (viimeksi meni kaksi). Onneksi mukana oli leikkurit ja viila, joten korjauskin tuli tehtyä! Edellinen keilauskerta olikin joulukuussa.

Vasemman puoleinen kankku tiesi taas pelanneen, miten ihmeessä aina se tulee tosi kipeäksi? Sama tapahtui viimeksikin. Siellä on varmasti jotain harvoin käytettyjä lihaksia.

Sitten eikun maalle syömään. Ruuat olivat tosi hyviä. Annokset kuin taideteokset. Niin paljon kaikkea erilaista sisälsivät nuo annokset, että en tosiaan muista nimistä puoliakaan. Alkupalasta jäi mieleen, että siellä oli lakritsia ihan pohjalla. Sitä en löytänyt, vaikka kuinka etsin, se vain tuli sitten makuna suuhun. Yllättävän hyvin sopikin joukkoon!

Todella hyvää tuoretta leipää ja suolaiselle maistuvaa levitettä

Alkuruoka, sitä jossa oli myös lakritsaa...

Pääruoka oli suussasulavaa ankanrintaa, kuori oli maustettu niin loistavasti. Aivan ihanan makuista! Ohra/mustatorvisienipaistos, porkkanapyrettä, paahdettu parkkana ym.

Jälkiruuasta en muista muuta kuin, että siinä oli punajuurihunajaa, se oli sen verran outoa, uutta, että jäi mieleen. Tosi hyvä jälkkärikin oli.

Huomiseen postaukseen sitten enemmän yksityiskohtia itse paikasta.

Kiva ilta, kiva porukka!

Share

Kommentoi