Hotellin sijainti

Olemme nyt siis täällä Madeiralla. Hotellimme sijaitsee 3 km päässä keskustasta. Ei yhtään hullumpi matka kävellä. Tosin, jos aina ei viitsi/jaksa kävellä, pääsee hotellin bussilla ilmaiseksi keskustaan muutaman kerran päivässä. Jos meinaa kävellä paljon keskustassa ja takaisin, voi tosiaan välillä mennä bussillakin.

Aikaisemmilla Madeiran matkoilla olen ollut joka kerran eri hotellissa. Ensimmäisellä kerralla vuonna 1993 olin keskustahotellissa, jossa ei ollut edes uima-allasta. Nyt moniin keskustan hotelleihin on rakennettu uima-allas katolle. Tosin ne ovat pieniä ja aurinkotuoleista saa "tapella". Toisella kerralla (v. 2012) olin 1.5 km päässä keskustasta, hotellissa, jossa oli ihan kiva allas-alue. Ei hirvittävä iso, mutta ihan OK. Nyt täällä on iso allasalue ja 3 km siis sinne keskustaan, haluttiin tytön kanssa näin.

Mikä parasta, emme silti ole syrjässä kaikesta. Meidän hotellin melkein vastapäätä on iso Shopping center. Siellä on kaikki lempikauppani, jihuu!! Siellä voimme käydä syömässä ja iltaisin viettää aikaakin. Ihan paras paikka hotellille.

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Oi, nauttikaa lämmöstä! Täällä sataa räntää :/ Hulppean näköinen tuo hotelli! Suosittelisitko Madeiraa perhelomailuun, vai onko se enemmäinkin aikuisten paikka?

kirsihannele

Juu nautitaan, kiitos :). Tämä on erittäin mäkinen paikka ja hiekkaratoja ei ole, ainakaan Funchalissa. Jossain pohjois-osassa lötyy kuulemma musta laavahiekkainen puokama. Tosin eka kerralla olin kaksien rattaiden kanssa ja itse vielä raskaana. Oli raskasta työntää mäkiä rattaita... rauhallista kuitenkin on ja maauimaloita, jos hotellissa ei ole allasta. Ruoka halpaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.