Huulirasva-addikti

Minä olen täysin riippuvainen huulirasvasta, siis oikeasti TÄYSIN riippuvainen. En voi kuvitella meneväni minnekään ilman huulirasvojani, en edes työpalaveriin, kauppaan, en yhtään minnekään. Huuleni kuivuvat nopeasti, sitten niitä alkaa kiristämään. Huulten nuolaisu ei auta mitään (tämä oli siis miehen neuvo), kahta kauheampi tarve siitä vain tulee saada laittaa rasvaa huuliin. Joskus ne ovat niin kuivat, että ei voi käyttää kuin Bepanthea, sitä apteekista ostettavaa. Senkin täytyy olla sitä rasvaisempaa eli punaista.

Minulla on erilaisia rasvoja työpöydällä, käsilaukussa, kotona vessassa ja yöpöydällä. Niitä pitää olla joka paikassa ja runsaasti. Erilaisia, rasvaisempia, tavallisia, makurasvoja jne. Hileitä niissä ei saa olla, ne saavat huuleni kutiamaan ja tulos pahempi kuin koskaan. Onkohan ne jotain pieniä allergisoivia metallipaloja (minulla on nikkeliallergia vai mitä ne hileet ovat?), koska huuleni saattavat niistä tullä täyteen pientä näppylää, joita kutittaa ja sitten alkaakin Bepanthen-viikot, kunnes reaktio on ohi jälleen.

Niin tai näin. Tuli tehtyä jälleen uusi ostos huulirasvakokoelmaani.  Kuusi kpl/10 eur. Aika edullinen ostos. Hilettä ei näissä ollut, kun tuon rasian päällä onneksi. Hilerasioita epäilin, mutta ajattelin antaa ne pois, jos niissä on hileitä. Ei kuitenkaan ollut. Ihanan tuoksuiset.

 

Share

Kommentoi