Ihana, oranssi kukka

Meidän pihassa kasvaa joka kesä yksi tälläinen kukka, siis oikeasti vain yksi. Se on kuitenkin niin kaunis, että ansaitsee ihan oman postauksen. Olisikin kaunista, jos niitä olisi paljon. Toisaalta yksinään se pääsee oikeuksiinsa ja erottuu hyvin vihreästä taustastaan ja kasvualustastaan.

Tämän tosin kuvasin jo heinäkuussa, mutta ihanahan sitä on jo nyt muistella :). En kyllä vielä halua ajatella, että olisi syksy tai syksyn alku (vaikka niinhän se on, koulutkin jo alkaneet).

Niin kaunis. Näitä luonnon ihmeitä. Nämä täytyi kuvata nyt kesällä, talvella voi vain muistella ja haaveilla tulevasta uudesta kesästä kukkineen!

Nimeä en muista. Muistatko sinä?

 

Share

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Kaunis! Näyttää ruskoliljalta tai afrikan liljalta. En tiedä kukista ihan kauheesti, mutta lilja sattuu olemaan yksi lempikukista :)

kirsihannele

Liljahan tämä voiskin hyvin olla. Minäkään en oikein hyvin näitä kukkia tunne...mut sen olen oppinut, että kun tätä haistaa, tulee nenä siitepölystä ihan oranssiksi ja ei meinaa lähteä millään pois :D

Minnea
Minnean muruja

Meidän lapsuuden kodissa näitä kasvoi etupihalla :) Oikeaa nimeä en tiedä, muuta kuin että se on lilja. Kaunis ja syksyinen :)

kirsihannele

Oi ihana, sullakin liittyy kauniita muistoja näihin <3

Pitäs varmaan ostaa lisää näiden sipuleita, niin saisi rykelmän näitä!

smagardi
astu harhaan

Miulla kasvoi myös rivariasunnon pihalla samalla tavalla yksi ainokainen lilja, jonkun edellisen asukkaan peruina. Ei sitä raaskinut poiskaan hävittää, muttei myöskään useampia istutella. Siellä se yksinään kukki joka kesä ja oli kyllä kaunis. :)

kirsihannele

Heh, olipas hauska sattuma :)

Ihan samalla lailla on minullekin tapahtunut; en tietystikään raaski hävittää tuota, mutta ei ole tullut lisääkään laitettua :)

Kommentoi