Ihania matkoja tiedossa <3

Viime kuussa Madeiralla keskimmäisen tyttären kanssa kahdestaan <3. Tässä kuussa 20. päivä kahdestaan miehen kanssa Mallorcalle <3. Heinäkuussa, kun kesäloma alkaa, heti Bulgariaan, Sunny Beachille <3. Kaksi matkaa siis edessä ja yksi matka takana tälle vuodelle, siitä se taas lähtee...

Kaikissa noissa olen aikaisemminkin ollut, mutta minä haenkin vain lämpoöä ja lämpöä ja vielä kerran lämpöä. Toki siihen kuuluu paljon kävelyä, ihmisten katselua, ihania ruokia ja kokemuksia. Jonkun verran uintiakin mahtuu joukkoon! (ja ostoksia).

Sekä Mallorcan, että Bulgarian matka ovat "all inclusiveja". Madeiran matka oli aamupalalla. Mies tykkää enemmän all inclusivesta; kaikki juomat, ruuat, välipalat, yöpalat ja jätskit on maksettu jo etukäteen. Uusimman, Sunny Beachin, matkamme all inclusive tarjonta:

All inclusive sisältää

Ateriat ruokajuomineen buffetravintolassa sekä välipalat ja paikalliset juomat baarissa rajoitettuina aikoina.

Aamiainen klo 7:30-10:00
Lounas klo 12:30-14:00 
Illallinen klo 18:00-21:00
Kahvia, teetä ja virvoitusjuomia klo 11:00-22:00
Paikalliset alkoholijuomat ja oluet ja viinit  klo 11:00-22:00 
Välipalat, voileipiä ja pizzaa 10:30-00:30

Tässä tänään varaamastamme matkasta Bulgariaan, hotellikuvia:

Nyt on kyllä ihania odotuksia edessäpäin!

Share

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Voi kun ihanaa, että sulla on niin monta matkaa tiedossa, nauti oikein kunnolla!

Itsellä tasan kuukausi Barcelonan reissuun ja syksyllä tiedossa parin viikon loma Kosille <3 Meilläkin mies halusi All inclusive-loman :D

kirsihannele

Oi Barcelona on ihana kaupunki! Viihdytte varmasti:). Me oltiin Kosilla viime lokakuussa. Koko viikon oli pilvetön taivas! Toivotaan, että teilläkin on! Ja sulla on samalla tavalla ajatteleva mies <3 On ne lutusia

Lilies
Lilies & Life

Varmasti, on niin paljon nähtävää :)
Toivottavasti olis täyttä aurinkoa koko loma!

Taitaa noille miehille olla tärkeintä se että loma on helppo :D

kirsihannele

Varsinkin Barcelonassa on paljon kuuluisia nähtävyyksiä, tosin on Kosillakin joitakin. Kos oli vain vähän pieni paikka minun makuuni. Aurinko ja lämpöhän ne on meille suomalaisille ihan tärkeimpiä juttuja :)

kirsihannele

Tässä yksi nähtävyys Kossilla

http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama/hippokrates

ja paljon raunioita, niitä oli kiva katsella ja kuvitella elämää ennen..

Lilies
Lilies & Life

Kiitos linkeistä, käyn lukaisemassa :)

Oon käynyt Kosilla muutama vuosi sitten mutta silti jäi nähtävää vaikka pieni paikka onkin :D Ja siitä jäi niin hyvä fiilis, että ei haittaa mennä uudestaan. Aiotaan tehdä ainakin pari retkeä lähisaarille myös, niin tulee niitäkin nähtyä!

kirsihannele

Pieni paikka, mutta kiva paikka. Tosiaan retkille voi mennä, jos kyllästyttää. Olenhan minäkin ollut monta kertaa samoissa paikoissa, kuten Madeiralla ja Rodoksella 3 kertaa. Mallorcallakin olin 2 vuotta sitten ja taas mennään...niissä kun voi käydä yhä uudestaan ja uudestaan. Aina nauttii :)

Kommentoi