Ikuisesti säilytettävät <3

Lapsethan askartelivat paljon lahjoja ja juhlateemoihin sopivia juttuja äitien-ja isäinpäiviksi, jouluiksi, vapuiksi ja pääsiäisiksi jo tarhassa, jatkuen koulussa koko ala-asteen ajan. Niitä askarteluja tuli kuuden lapsen perheeseen paljon. Tosi paljon :-).

Paljon on säästetty, paljon on mennyt käyttökelvottomaksi (koristeet myös oikeasti käytettiin), paljon on hävinnyt minne lie..

Kolme esinettä minulla on esillä.

1. Enkeli. Nyt jo 17-vuotias poikani teki ala-asteella minulle enkelin. Oikeasti, poika teki enkelin ja väritti sen "tyttöjen" väriseksi, koska tuli äidille. Vaaleanpunainen mekko, ihana. Liian hempeä pojan tekemäksi. Enkeli sulatti sydämeni jo siinä vaiheessa kun sen sain <3. Se sulattaa yhä. Se on minulla koristeena hajuvesien joukossa. Se on jotenkin ihana, vaikka kaunis enkeli se ei ole, mutta siinä on jotain, se on tehty ajatuksella äidille (muuten sillä olisi luultavasti musta tai sininen mekko). Se on minun enkelini. Se on minun pieneltä pojalta.

2. Tytön ala-asteella muovaama nalle. Nykyään tytär on jo 16-vuotias. Tämä nalle oli niin hyvin tehty. Siinä oli jotain, joka säväytti; taidokas, taiteellinen, kaunis, aito. Yksinkertaisesti hellyyttävän kaunis ja hyvin onnistunut pienen tytön tekemäksi. Sillä on myös oma paikkansa pianon päällä. Siinä se pysyy ja kaunistaa olohuonetta. Luotu olemaan kodissani ikuisesti.

 

3. Nyt jo 25-vuotias poikani maalasi tarhassa ollessaan valkoiselle kaakkelille oransseja ja punaisia kukkia. Kukissa on pitkät varret. Se myös sykähdytti. On löytänyt paikkansa myös meiltä. Siitä minulla ei nyt ole kuvaa. On kuitenkin niin hellyyttävän ihana. Melkein oli itku tulla kun sen aikanaan sain äitienpäivälahjaksi. Siinä oli kanssa jotain taiteellisuutta, liian hyvä niin pienen tekemäksi. Kuitenkin siitä näki, että on lapsen tekemä. Se on kanssa kaunis. Ehkä lisään kuvan tähän myöhemmin, kun sellaisen muistan ottaa.

Varmaan jokaisella äidillä on näitä muistoja joista jotkut vain nousee sieltä enemmän esille.

Tosin muistan myös yhden poikani pienenä tekemän äitienpäiväkortin, jossa oli pääkalloja ja pyssy piirrettynä : D (ei tullut tippa silmään, vaan nauratti aivan hirveästi. En ikinä ennen ollut saanut niin poikamaista korttia)

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.