Insinööri ja uusi työtuoli

Yli kuukausi sitten tilasin uuden työtuolin Iskusta. Halusin punaisen, vaikka mietin muitakin vaihtoehtoja. Valkoinen on liian arka väri, musta liian synkkä, harmaa liian harmaa :-), sininen minulla joskus oli, ei oikein mitään pinkkiä/keltaista/ruohon vihreää voi töihin ottaa. Niin päädyin punaiseen. Miksi punaisen sävyjäkin pitää olla sata erilaista? No valikoin vain jonkun, sen enempää miettimättä. Aika kirkashan tuo olikin sitten luonnossa. Halusin sen pehmeämmän version niska-, ristiselkä-, ja käsituilla. Pehvani puutuu, jos joudun istumaan pitkään kovilla penkeillä, siksi pehmeä versio. AUTS, kirkon penkit!

Kunnon insinöörihän ei ohjeita lue...ennenkuin on pakko. Kokeilin siis kaikki vivut läpi. Kohta tuoli olikin ihan mahdottomassa asennossa, eikä siinä voinut istua ollenkaan, eikä varsinkaan mukavasti. Istuinosa oli kallistunut eteenpäin, kuin liukumäki. Satiinihousuilla sen päällä ei olisi pysynyt. Enkä ymmärtänyt ollenkaan mistä mikäkin toimii. Sitten tuli se pakko. Pakko ottaa ohjekirja käteen.

Kukahan muuten kaikki ohjekirjat tekee? Kun kaikkien vipujen selityksiä ei siitä löytynyt, eikä kaikkia selityksiä ymmärtänyt selvästi...Ohjeiden tekijä varmaan olettaa kaikkien olevan syventyneitä erilaisten tuolien salaisuuksiin.

No sain minä tämän johonkin kuntoon, ainakin suurinpiirtein istuttavaan kuntoon. Pitää vielä säätää ja tutkia. Ohjekirja lensi roskiin.

Kuvasin uuden tuolini nyt, kun se vielä on uusi ja puhdas. Viimeisenä on vanha tuolini, ei siinäkään mitään vikaa ollut.

Ainakin se on pirteän värinen!!

ja se vanha tuolini:

 

Share

Kommentoi