Japanin tuliaiset

Mieheni oli kaksi viikkoa työreissulla Japanissa, tuli kuitenkin juhannukseksi kotiin. Tyttö (16v) toivoi tuliaisiksi jotain syömistä, jossa lukisi japania eli ihan aitoja paikan päältä, ei esim. Hariboa tai muita tälläisiä merkkejä, joita saa joka maasta. Minä, eikä poika (18v) toivottu mitään.

Syömistä tyttö sai, tosin myös poika ja minäkin niitä söimme. Ne kun olivat vähän kaikille tuliaisia. Niitä oli niin reilusti :)

Tuossa ao. kuvassa tuo keskimmäinen oli suolaista, polttavaa. Siinä oli sellaisia maissitikkuja. Niitä ei voi syödä telkkua katsellessa ohi mennen kuin shipsejä. Ne nimittäin polttivat suuta, kurkussa kirveli ja kihelmöi. Tykkäsin niistä, mutta en minäkään, väkevän chilin ystävä, niitä montaa kerralla pystynyt syömään.

Tämä oli hauska. Kahvipussi, käytetään kuin teepussia. Ei ole tyttö vielä kokeillut. Nämä puuttuu Suomesta. En kyllä muuallakaan ole näynyt!

Minulle hän oli kuitenki ostanut hajuveden. Siihen oli tullut yllätyslahjana myös samaa sarjaa meikkipussi. Ihana tuliainen <3

Googlella löysin tuoksun kuvauksen. Ne ovat aina niin jänniä ja monimutkaisia:

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss EdT on naisellisen kepeä hajuvesi, jonka kukkaisessa tuoksussa yhdistyvät mandariinin lehtien, mustaherukan ja rosépippurin vivahteet. Elegantin tuoksun sydämessä toisiinsa kietoutuvat pionin, kirsikankukkien ja pinkkien ruusujen sensuellit sävyt, joita vaaleiden puiden aromit pehmentävät.

Pullo on niin kaunis!!

Finnairin koneessa oli saanut sekä meno-, että paluulennolla tälläiset pussukat business-luokassa. Toisen hän toi minulle :)

Sisällä oli lentoon tarvittavia juttuja; korvatulpat, tukisukat, unimaski, hammasharja ja pieni tahnakin :) Tosi kivat! Kivoin oli tuo Marimekon pussukka!

Hän on kotona jälleen. Ihan kiva, tai ihan oikeasti enemmän kuin ihan kiva <3

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

No tietenkin on tosi kiva kun hän on taas kotona. Kaksi viikkoa on pitkä aika. Tosi ihanat ja mielenkiintoiset tuliaiset, tuo hajuvesi meikkipusseineen ja lentokoneen pussukka ovat aivan ihania. Tikut olisivat varmaan jääneet minulta syömättä, en ole tulisen ruoan ystävä, mutta pikkuhiljaa olen opetellut käyttämään muitakin mausteita kuin vain suolaa ja pippuria.

kirsihannele

Minustakin olivat kivat tuliaiset! Minä tykkään tulisista, mutta tuo on jo tosi tulinen syötävä, kyllä ne menee, pikkuhiljaa nekin :). karkit ja muut oli hyviä syötäviä, osa on vielä jäljelläkin avaamattomina...

Suttastiina

Nuo Pockyt ovat olleet meillä lemppariherkkuja kymmenisen vuotta, siitä saakka kun teinit niitä ekaa kertaa animeconista toivat. Nyt niitä onneksi saa jo etnisistä kaupoista vähän joka puolelta ja makuja on kymmeniä! :)
 

kirsihannele

Joo ne oli kyllä hyviä, nam. Tietsä mä ajattelin sua, kun söin noita tosi polttavia tikkuja. Mietin tykkäisitköhän sinä näistä? Muistaakseni tykkäsit väkevästä chilistä? :)

Suttastiina

Muistit aivan oikein eli tykkäisin varmasti :)

kirsihannele

Hyvä, tämä on taas todiste, että en ole dementoitunut, muistan uusiakin asioita :D

Kommentoi