Joko olet maistanut?

Koska rakastan vihreitä kuulia (tule joulu kultainen...), olen katsonut kiihkolla mainoksia tulevista vihreäkuula-Jaffa-kekseistä! Prismassa olen etsinyt niitä jo jonkin aikaa keksihyllyistä. Joka kerta pettynyt, ei vieläkään....

Nyt näinkin City-Marketin mainoksen ja siinä niitä oli. Niitä kauan odotettuja VIHREÄKUULAJAFFAKEKSEJÄ, kääk, niitä on saatava! Auton nokka kohti Cittaria ja juoksujalkaa keksiosastolle, etteivät ne vain lopu. Tietysti joku ahne rohmu on ostanut ne kaikki, ajattelen (todella positiivista ajattelua). Varmasti on ostanut. Ei siellä mitään kuitenkaan ole. Ei ollut Prismassakaan. Verisuoni jyskyttää ohimoilla. Vihdoin keksiosasto. Ei voi olla totta! Siellä niitä on, monta pakettia. Se ahne rohmu ei ole vienyt kaikkia! Vai eivätkö muut himoinneet saada näitä? Olenko ainoa? Paketti kainaloon ja kassan kautta kotiin. Teevesi kiehumaan. Kohta nautitaan. Aah, kyllä ne olivat hyviä. Söin kymmenen tai 15 muutaman keksin ilman taukoa. Silmät kiinni nautiskellen.

Oletko sinä jo maistanut?

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Mun lähiÄrrällä oli näitä maistiaisina, ja toki maistoin yhden :) Nam, oli hyviä, mutta pidän silti enemmän niistä perinteisistä appelsiinin makuisista. Vihreitä kuulia on kyllä jouluksi ostettava :)

kirsihannele

Itseasiassa en minä tiedä mikä on paras; appelsiini, vadelma vai nämä? Kaikki menee ja on hyviä. No tietysti kaikki jossa on suklaata on hyvää :). Vihreät kuulat on ihan MUST jouluna. Eipä niitä muulloin tulekaan syötyä...

Markka
Marenkia ja neilikoita

Oho, tämä uutuus on mennyt multa ihan ohi! Minäkin oon jouluihminen ja myös vihreät kuulat on herkkua, täytyy siis maistaa pian :)

kirsihannele

Joo, ei kun kipin kapin kauppaan :D

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Olen maistanut (ja mun cittarista oli rohmuttu kaikki, onneksi toisesta marketista löytyi lavallinen). Tykkäsin tosi paljon! En ole aiemmin liiemmälti perustanut näistä sponge cakes-tyylisistä kekseistä, mutta vihreäkuulamaku (sanahirviö, jos mikä!) toimii todella hyvin. JATKOON.

kirsihannele

Kyllä, jatkoon meni meilläkin. Vaihtelua vadelman ja appelsiinin makuihin :)

sharks
by a mile

Näin eilen näitä eka kertaa kaupassa ja oli toooodella vaikea kävellä niistä ohi!

Pitää ehkä käydä kuitenkin hakemassa paketti :)

kirsihannele

Pystyit kuitenkin kävelemään ohi :D ja minä etsin kissojen ja koirien kanssa näitä :D

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Iiiiik, ihanaa. Haluan, haluan. Heti viikonloppuna lähden etsimään näitä. :)

kirsihannele

:D :D :D:D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D

Kirsikka W.

Voi vitsi, tänään viimeksi tuli käytyä ruokakaupassa, mutta jotenkin olin ihan unohtanut näiden olemassaolon! Pakko saada testiin seuraavalla kauppareissulla :)

kirsihannele

Se on PAKKO, pitäähän sitä olla sen verran olla kehityksessä mukana mainoksen uhri :D

Kommentoi