Jouluhalko

Kun nettiä selailee ja etsii suklaakakkuohjeita, törmää sen miljoonaan ohjeeseen. Päätä nyt siitä sitten mikä olisi hyvää, vaikeaa...Otin yhden ohjeen randomisti ja aloin leipoa siitä (ohjetta ei minulla ole enää, mutta kuten jo sanottu kirjoitettu, netti on niitä pullollaan :)). Siitä tuli pitkulainen kakku, voisi ihan sanoa, että tuli tehtyä jouluhalko :D

Ihan hyväähän se oli. Eihän nyt suklaasta pahaa voi tullakaan. Maistui hieman tai aika paljonkin Sacher-kakulle, nam. Ainekset olivat; kermavaahto, aprikoosihillo ja suklaa. Tietysti suklaakakku ensin uunissa paistettuna.

Kakkupohja juuri paistettuna. Ei kovin hyvän näköinen :D:

Leikkasin sen kahteen osaan ja väliin laitoin aprikoosihilloa ja kermavaahtoa.

Päälle sulatin suklaan margariinin ja kerman kanssa. Sitten vähän koristeita:

Kyllä se meidän porukalle kelpasi :). Muutama tunti ja siitä ei ollut mitään jäljellä. "Jouluhalko" meni sen siliän tien parempiin suihin :D

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Mahtavan näköinen halko. Minäkin olen joskus leiponut jouluhalon, se oli siis ihan sen niminenkin se ohje. Se onnistui kyllä hienosti ja samana jouluna tein toisenkin, mutta kermavaahtoa en jaksanut enää suklaalla värjätä, päätin että tämä on luminen halko. Täytyykin etsiä onko se ohje tallella. :)

kirsihannele

Joo, etsi, leivo ja julkaise postaus ohjeineen :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Tuota täytyy miettiä, mehän emme ole jouluna kotona ja olen suunnitellut leipovani taatelisuklaakakun tuomisiksi veljelleni, koska menemme sinne jouluksi. Mutta voihan jouluhalkoa syödä joulun jälkeenkin, eikös vaan. Mulla on joulun jälkeen yksi päivä vapaata, tai miksei tietysti ennenkin joulua viikonloppuna. Laitetaan harkintaan,... (toivottavasti ohje löytyy).

kirsihannele

Kyllä käy vaikka Uudeksi Vuodeksi se kakku tai ennen jouluakin aivan hyvin...Jään odottamaan :) ja toivotaan, että löydät ohjeen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.