Juomat automaatista

Työnantaja tarjoaa meille toimihenkilöille kahvit, teet, kaakaot, mustaherukkamehut, erikoiskahvit ym. Ne tulevat meillä automaatista tai oikeastaan automaateista, koska vesiautomaatti on vielä erikseen. Itse en ole kahvia siis juonut koskaan. Teetä lipitän sitten töissäkin. Tee onneksi tulee vetenä automaatista ja sitten sinne vain pussi hautumaan. Kirjoitin siksi onneksi, kun edellisestä automaatista tuli se tee valmiina ja sitä ei voinut juoda. En ole koskaan juonut niin pahaa teetä, kuin se oli! Kahvinjuojiakin on kahdenlaisia; toiset tykkää tästä automaattikahvista, toiset eivät.

Kun painaa tuosta kohdasta "erikoiskahvit", sieltä tulee kaikenmoisia vaihtoehtoja lisää. Itse en niistä osaa sanoa mitään, kun en kahvia edelleenkään juo :)

Veden voimme valita joko jääkylmänä tai viileänä. Luksusta :)

Sellainen vähän karu kahvipiste työpaikalla. No siitä sitten mennään joko kahvihuoneeseen tai omalle paikalle, kuka minnekin haluaa mennä juomaan sitä ilmaista herkkua :). Lakisääteinen 12 min. kaksi kertaa päivässä. Saattaahan se monesti venyä puoleksi tunniksi (tai pitemmäksikin aikaa), jos on hyvät jutut kahvipöydässä :) ja meillähän on :)

Share

Kommentoi