Kampaajalla kerran vuodessa :)

Minä en liikaa kampaajien pussia lihota, en todellakaan. Tavaksi on tullut pätkäistä hiukset kerran vuodessa niin lyhyiksi, että niitä ei saa poninhännälle. Tämä tapahtuu aina kesällä. Sitten tykkäänkin, että hiukset vähitellen kasvaa ja lopulta saan ne taas kiinni. Kunnes tulee uusi kesä ja olen jälleen kyllästynyt huonoihin latvoihin. -> kampaajalle. Elämän kiertokulkua minun elämässä :)

Hiukset eilen aamulla töissä (kamalat). Olin aamulla suoristavinani ne, mutta kun ei ole piikkisuoralaatu, niin eipäs se onnistu...:

Päälleni laitoin Espritin paksumman mekon (siinä on jopa vuorikin alla). Todella mukava päällä:

Kengät tai sandaalithan nuo ovat, ostin Madeiralta huhtikuussa 2017, kun olin siellä keskimmäisen tyttäreni kanssa. Se kenkäjuttu noista ja muistakin sieltä ostetuista kengistä löytyy täältä.

Nämä oli todella hyvät jalassa. Nyt oli ensimmäinen käyttökerta!

Sitten kampaajalle. Ennen ja jälkeen kuvat:

Sitten omalla pihalla poseerausta uuden tukan kanssa :)

Koruiksi valikoin mekkoon sopivat rannekorut ja kaulakorun (Swarovski)

Aamulla vielä oli päälläni valkoinen, pitkä neuletakki, joka on ostettu Sokokselta. Töistä pois lähtiessä sitä ei tarvittu, onneksi :)

Kiva päivä. Uudet hiukset piristää aina :)

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana idea tuo että kesällä lyhyeksi ja vuosi annetaan kasvaa. :) Ja tykkään tuosta asusta tosi paljon!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kylläpä tulikin nätti tukka sinulle, sun hiuksissa taitaa olla vähän taipuisuuden tai luonnonkiharan vikaa. Mullakin oli ainakin joskus, mutta se on tainnut häipyä jonnekin vuosien saatossa.

Nuo kengät vaikuttaa tosi kivoille, näyttää siltä että sopisi minullekin, jos etuosassa vain on korkeutta riittävästi. Mulla on tosi hankalanmallinen korkea ja rintava jalka ja mun on vaikea löytää hyviä kenkiä itselleni. Siksi tuollaiset joissa on nilkan ympärillä jotakin että kenkä pysyy jalassa on hyviä. Ja mekko raikas ja pirteä. Kiva kesäinen kokonaisuus. :)

kirsihannele

Kiitos <3. Löydän aina ulkomailta parhaat kengät!

sallamanteri

Onpa kivan näköinen tuo mekko! Mulla on sama, ettei turhan usein tuu kampaamossa käytyä, yleensä käyn 2-3 kertaa vuodessa leikkauttamassa ja värjäyttämässä hiukset ja siksi pidänkin tuon mun tyven aina oman tukan värisenä :)

kirsihannele

Kiitos <3. Mä värjään itse, sitä teen usein :). Mut lyhennys tapahtuu kerran vuodessa vain :)

Kommentoi