Karkkimuisto lapsuudesta!

Kun nämä tulivat uudelleen myyntiin jokunen aika sitten, tuli mieleen heti lapsuuteni maut. Lapsuus tuo mieleen Porin kaupungin ja muistot siellä. Se oli aikaa, jolloin kesät oli pitkiä ja kuumia, eikä kesällä satanut koskaan (vai kultaako aika muistot? :) ) Njam. Näitä tuli kauppoihin pusseissa ja patukoina.

Tottahan toki niitä piti ostaa. Nyt ostin patukat. Aikaisemmin olin jo ostanut hopeatoffee-pussin. 

Pettymys. Kuin surkeita kopioita. Koostumus ei ollut sama kuin lapsuudessa. Tsinuski muistutti enemmän, mutta hopeatoffee ei ollenkaan.

Lapsuudessani ne oli sitkeitä. Sai pehmentää pitkään suussa. Puraisulla ei katkennut, oli niin sitkeää ja kovaa. Se oli ihanaa, venyvää. Kesti paljon pidempään syödä kuin nämä uudet versiot. Nämä uudet olivat ihan pehmeitä, suorastaan "haperoa". Ilman hampaitakin olisi saanut purastua. Suli noin heti suuhun. Ei tarttenut lämmitellä suussa yhtään. Ei ollut venyvää. Hopeatoffee oli NIIN iso pettymys. Koostumus oli pilattu/muutettu totaalisesti. Tsinuski sai vähän paremmat pisteet, tosin siitäkin oli sitkeys ja venyvyys viety pienimmilleen. Pöh! Pitääkö kaikki muuttaa?

Olisin niin halunnut ne lapsuuden muistot ja maut kokea näiden syönnin yhteydessä....Onneksi kuitenkin muisti pelaa ja voin yhä maistaa ne muistoissani :-). Joidenkin asioiden olisi vain hyvä pysyä entisellään, kaikki kehitys ei ole parempaa.

Minne voi tehdä reklamaation ja vaatia miljoonakorvaukset shokista, pettymyksestä ja järkytyksestä???

 

Share

Kommentoi