Keilaus ja yllätysmenu

Kävin tuossa työkavereiden kanssa keilaamassa viime viikolla. Juu, minä ja keilapallo, kuulostaa oudolta. Ei mun kynnetkään tykännyt, kolme niistä katkesi, murtui, meni huonoksi. Onneksi oli kynsileikkurit ja viila mukana. Se tunne kun kynsi tarttuu joka paikkaan kiinni ÄRRRRR.

Keilaus meni hyvin, tosi yllättävän hyvin. Olin keilannut viimeksi 2 vuotta aikaisemmin, samojen kavereiden kanssa. Minut jopa palkittiin kuoharilla eniten kaatoja tehneenä!!! Uskomatonta, en ollut uskoa tuota, vaikka huomasin kaatoja tulevan aika tiheästi, mutta kuvittelin, että niin muillakin. No että eniten, se tuli ihan puskien takaa. Toki tyytyväinen kyllä olin.

Keilaamisen jälkeen tauko. Vaatteiden vaihtoa kotona ja odotusta. Sitten syömään ja samalla porukalla tietysti. Otimme yllätysmenun (eli maistelumenu). Yhtään ei tiedä mitä tarjotaan. Ruokia tuli kuusi lautasta. Välillä keittoa, välillä kalaa, lihaa jne. Tarjoilija kiltisti kertoi mitä lautasella on, punajuuripyreestä lähtien. Enhän minä niitä muista. Aika hintava tuollainen menu. 54 eur. Kokemus kuitenkin. Herkullista oli! Muutamasta lautasesta kuva:

 

Share

Kommentoi