Keksipurkki, osa 1

Olen aina salaa haaveillut juuri tälläisestä lasisesta keksien säilytyspurkista. Juuri tuon muotoisesta. Jo nuoresta tytöstä saakka. En tiedä miksen koskaan ole sitä hankkinut. Ehkä ei kaupoissa ole sattunut silmään sellaista tai hinta on ollut kallis. Kuitenkin olen aina tykkännyt tälläisestä. Nyt sellainen sattui silmääni facen kirpparilla (jälleen). Hintakin oli 5 eur vain. Ei naarmun naarmua. Estraa tuo vielä Mickey Mouse kuva ja teksti. Suorastaan ihana!

Hain sen äkkiä myyjältä ja se on aivan kuin uusi. Yksi salainen ja kaukainen haave täytetty jälleen. Onkohan muilla tälläisiä haaveita, jotka on ja on ja on, kunnes sitten yhtäkkiä näet sen jossain ja päätät, että nyt minä sen ostan?

 

Share

Kommentit

Suttastiina

Mulla on kaksi tuollaista karkkipurkkeina. Paitsi nyt kun yritän vältellä ylenmääräistä makean mässytystä, purkit ovat tyhjinä kodinhoitohuoneen hyllyllä.

kirsihannele

niin tosiaan, voihan näissä säilyttää muutakin kuin keksejä...itseasiassa vaikka jotain terveellisempääkin, kuten pähkinöitä, rusinoita...

Suttastiina

Hahaha - totta!

Taidankin käydä heti tuonne olkkarin pöydälle toisen ja täyttää pähkinöillä. Niitä ei muut meidän perheessä pysty syömäänkään, niin saan kaikki itse.
(ne on terrrrrveellisiäkin!)

kirsihannele

joo, niissä on niitä hyviä rasvojakin paljon!! Mä oon aina vaan ajatellut keksipurkkina. Nyt aukes silmät. Kiitos kuuluu sinulle, kun sanoit, et sulla on ollut karkkia sisällä eli ne ei olekaan pelkkiä keksipurkkeja :)

HM
rakastan rakastan

Tosi söpö :) Noi purkit on mulle myös heikkous, niille löytyy aina käyttöä ja monet arkijutut näyttävät niin paljon kauniimmilta peltipurkissa / lasipurkissa kuin omassa kaupan pakkauksessaan. Mun täytyy kyllä suoraan myöntää, että jos mulla on karkit, keksit ja pähkinät esillä, mä napsin ne parempiin suihin tosi nopeaan tahtiin... Niiden on siis parempi pysyä kaapissa omissa rumissa paketeissaan (tai siis mieluiten saisivat pysyä siellä kaupassa...).

kirsihannele

Heh, tuo on kyllä totta! niitä tulee otettua, kun ovat niin kivasti siinä esillä :)

Kommentoi