Kiitos Äiti <3

Minä niiiiiiiin arvostan kaikkea omatekemää, olipa se mitä tahansa. Miksi? Koska siinä tekijä on pohtinut kenelle sen tekee ja yrittää tehdä sen saajan näköiseksi. Se on niin henkilökohtaista. Siinä on mukana hyvyys ja rakkaus, tekemisen ja antamisen ilo. Se on juuri SINULLE tehty, vain sinulle. Ah miten ihanaa!

Minun ihana äitini oli neulonut sukkia; minulle ja kahdelle kotona vielä asuvalle teinille. Voi miten suloista ja super-ihanaa! Tykkään ihan älyttömästi tuollaisesta. Sukat ovat vielä kauniita. Tytölle lyhyt vartisia, juuri niinkuin hän oli toivonutkin. Poika ihastui vihreisiin sukkiinsa heti. Hän piti erityisesti väristä. Minä sain kolmet!!! Jihuu, nyt sukkia riittää minulla. Olinkin käyttänyt lapsilta pieneksi jääneitä sukkia tähän asti. Nyt sain ihan uusia omaksi! Sain kahdet pitkävartiset ja yhdet lyhyet. Pitkät ovat oikeita "söpöstely"- sukkia :)

Aivan ihanat. Kyllä nyt passaa ja pakkaskelitkin jatkuvat. Viikonlopuksi ihana yllätys!

Nämä olivatkin odottaneet vanhempieni luona jo jonkin aikaa. He kun asuvat eri kaupungissa kuin me. Miehelle tuli työmatka sinne, niin samalla haki sukat. Kylläpä olin jo odottanutkin tälläistä työreissua!

Itse kun en osaa neuloa sukkia tai yleensäkään mitään, niin näitä arvostaa jotenkin vielä enemmän..

Voiko sukkiin oikeasti rakastua?

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Ihania sukkia. Heti mietin mitä pörrölankaa noissa raidoissa on. :)

kirsihannele

Sinä ihana käsityöihminen :) kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.