Korvapuustit vs pitko vs pikkupullat

Korvapuusti on meillä ykköspulla. Se menee parhaiten kaupaksi. Pitkoja en leivo koskaan, ne on jotenkin tylsiä ja ehkä "vanhanaikaisia". Pyöreitä pullia leivon kerran vuodessa, laskiaisena. Silloinkin vain osasta taikinasta ja lopuista tietenkin korvapuusteja.

Nyt jälleen leivoin korvapuusteja. Voi kun tuoksun saisi tähän postaukseen mukaan. Pullantuoksu on aivan ihana. Se saa syljen erityksen äärimmilleen. Se tuoksu tietää hyvää, se on kotoinen, se on niin niin niin herkullinen :)

Tein vähän yli puolesta taikinasta tavallisia korvapuusteja ja lopusta taikinasta erilaisia "korvapuusteja", joissa voin/sokerin ja kanelin tilalle laitoin rullaan omenasosetta. Minun isän tekemää sosetta. Älyttömän hyvää. En ole ennen kokeillut. Yhtään en kyllä tiedä miten tekevät kauppansa sellaiset pullat.

Leivotaanko teillä perustaikinasta korvapuusteja, pikkupullia vai pitkoja?

Ja ihan parasta; kylmä maitolasillinen ja lämmin korvapuusti, mikä ihana yhdistelmä.

Share

Kommentoi