Kukkakimppu luonnosta

Meidän takapihalla kasvaa kieloja. Yleensä olen niitä poimunut toukokuun puolella majakkoon isot kimput. Tänä vuonna yli kaksi viikkoa myöhemmin pystyin vasta poimimaan niitä. Tämänkin sai aikaan kylmä ja pitkittynyt kevät. No ei se mitään, kunhan joskus edes alkoivat kukkimaan.

Ne ovat niin kauniita ja ihana tuoksu! Vaikka kuvassa maljakko on parvekkeella, siirsin sen kyllä kotiin sisälle, keittiön pöydälle. Näin sen näkee kokoajan. Kukat ovat niin ihania, että ne saavat jopa mielenkin virkeäksi. Kesän ajan käyn keräämässä ilmaiset kukat luonnosta. Odotan jo päiväkakkaroita innolla. Ne myös kestävät maljakossakin pitkään! Ihana kesä!

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kielot on niin kauniita! Minä myös tykkään käydä luonnosta poimimassa kukkia :) Ja oma pieni kukkapenkki on myös kiva, jos ja kun sieltä saa poimia kukkia maljakkoon (tällä hetkellä tilanne näyttää huonolta, kylmä kevät).

kirsihannele

Kyllä, olen samaa mieltä..Istutin tänä vuonna siemeniä, josta aikeena on poimia kukkia kotiin maljakkoon :) Ovat jo vähän nousseet, joten ehkäpä niitä vielä saa..

Lilies
Lilies & Life

Välillä yksinkertainen on kaunista <3 Sopii valkoiseen maljaan täydellisesti :)

kirsihannele

Kyllä, riittää pelkkät kielot, ei tartte muita kukkia mukaan, näyttääkseen kauniille :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.