Kukkatomaatit ja aaltokurkut

Ostin tämän veitsen, "Herra Perunan", sellaisesta isommasta supermarketista Kreetalta, läheltä Hanian kaupunkia. Tämä löytyi ihan vain taloustavaraosastolta. Ulkomailla tykkäänkin kierrellä ruokakauppojen eri osastot, juuri tälläisten ihanien löytöjen takia. Tällä on ilmeisesti tarkoitus leikata perunoita, mutta en vissiin ole koskaan itse leikannut perunoita, kaikkea muuta kyllä :) Nytkin vuorossa oli tavallinen kurkku. Tällä veitsellä saa hieman erilaisia siivuja ja on se kumma miten sellainenkin maistuu muka niin erilaiselle. Kattauksessakin se on piristävä tuo muoto, vähän jotain uutta.

Erittäin aaltomainen muoto tulee siivuihin!

Tomaateista kun vielä taiteilin kukkaset, niin olipa erilainen ja hauska kasvisosasto ruualla :)

Nyt kun nuo kotimaiset vihannekset on halvimmillaan, niitä kannattaa syödä paljon! Tomaattikilo 0.89 eur. Uskomattoman halpaa. Kurkku oli jotain samaa luokkaa. Kroppa ja vatsakin kiittää hymyn muodossa vitamiineista :)

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Vau mikä ihana Herra Peruna. Tulee tosi kivat aaltosiivut, en ole tuollaista veistä ennen nähnytkään. Miksi Suomessa ei ole tuollaisia? Ja tomaatit ne vasta olivatkin hienoja. En ole koskaan tehnyt tuollaisia. Nuohan olisivat olleet ihan omiaan viime vuotisiin rippijuhliin voileipäkakun päälle, laitoin sit vain ihan tavallisesti kirsikkatomaatit riviin.

Kuviokasvikset kunniaan. :D

kirsihannele

En minäkään ole Suomessa vieläkään nähnyt tuollaista veistä. Toki voihan niitä jossain olla myynnissä...

Pienellä vaivalla saa ihan kivoja juttuja tehtyä kasviksistakin :) Maistuu kaikille

Kommentoi