Kun jäädään lomalle...

...on meillä tapana tarjota työkavereille jotain hyvää; niille onnettomille, jotka ovat jo lomansa viettäneet tai jotka vasta myöhemmin jäävät lomalle. Toki pakollista se ei ole...Monet kuitenkin vapaaehtoisesti tuovat jotain syömistä. Kuten syntymä- ja nimipäivinäkin. Puhumattakaan, jos on ostettu uusi auto! Saatu lapsi tai kun on vain liian onnellinen :). Minä olen varmaan ollut siinä tilassa, kun olen joskus vienyt, vaikkei ole mitään syytäkään. Sinne voi viedä mitä vain, kaikki kyllä häviää. Ihan kuin termiitti- tai heinäsirkkalauma hyökkäisi kimppuun, mitään ei jää jäljelle. Viimeinen nuolee astiankin :). No tuo ei enää ole totta, muu kyllä :)

Nyt jäi yksi mies collegani lomalle ja hän toi leipomosta ostettua piirakkaa; mansikka/raparperipiirakkaa. Siinä oli kiillekin päällä, sellaista en ole ennen tavannut tavan peltipiirakoissa. Hyvää kuitenkin oli:

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Nam, hyvän näköistä piirakkaa. Jokos sulla on menu suunniteltuna viikon päähän?  :)

kirsihannele

Se oli kyllä hyvää. Ihan leipomosta haettua. Ei ole suunnitelmia. Luulempa, että en kerkeä leipomaan mitään, kun on pakkaushommat ja kaupassa käynnit (viikon ruuat kotivahdeille), kynsien lakkaus ja monen monta muuta juttua, kaikki perjantai-iltana, sillä lauantaina on jo lento Sunny Beachille :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Todella kiva tapa, tykkään ajatuksesta että työkavereitakin muistetaan kun itsellään menee hyvin. :) Varmasti osaltaan myös parantaa työilmapiiriä ja -viihtyvyyttä!

kirsihannele

Kyllä se ihan kiva tapa on, se jo pelkästään piristää, kun on jotain tavallisesta erjesta poikkeavaa ja kukapa ei herkuista tykkäisi :)

kirsihannele

erjesta= arjesta. Tähän sivustolle pitäs saada virheiden korjausmahdollisuus, ihan ehdottomasti :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mie just leivoin eilen mokkapaloja työkavereille, tänään saadaan niitä sitten kahvin kanssa :) meilläkin monet tuo "lomakakkua" tai muuta lomaherkkua!

kirsihannele

Oi, ahkera sinä! Mokkapalat on niin hyviä!

Kommentoi