Kuumin päivä

Tänään tuntuu, kuin olisi kuumin päivä tähän asti täällä Samoksella. Tosin varmaan ollut noin 40 astetta (auringossa) kokoajan. Jos kuitenkin voi olla kuumempaa, niin tänään on!

Normaalilla aamupäivän, noin seitsemän-kahdeksan-yhdeksän kilometrin, kävelyllä minulle tuli eka kertaa loman aikana "outo" olo, että on päästävä varjoon ja saatava juomista. Nopeasti vielä. Niinpä menimme tavernaan. Se olikin ihan kiva paikka. Juomiksi yksi litra vettä, kevyt-kola, olut, expresso. Suolaa sipsien ja suolapähkinöiden muodossa. Olo helpottui pikkuhiljaa. Tuo satsi muuten maksoi yhteensä 8 euroa!!

Siinä istuessamme, satamaan tuli laiva Turkista päiväretkelle tänne. Laiva oli täynnä ihmisiä. Tullin kautta he sitten tulivat ulos.

Sitten kävelimme takaisin hotellille. Matkalla otin muutaman kuvan:

Vihdoin olimme hotellissa. Askeleet veivät suoraan allasbaariin juomaa hakemaan. Siinä sitten istuskelimme ja näkymä oli tämä:

Lounaan jälkeen uikkarit ja rantamekko päälle ja kohta uimaan!

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Oi miten ihana mekko. Onneksi huomasit sen oudon olon heti, pian olisi voinut olla jo tosi huono olo ja pyörtyminen lähellä. Suolan saannista ja eritoten juomisesta on noin kuumassa todellakin muistettava pitää huolta. Mukavaa loman jatkoa. :)

kirsihannele

Kiitti. Joo onneksi huomasin. Auringonpistos ei ole kiva, näin olen kuullut. Mulla ei onneksi ole koskaan ollut...

Kommentoi