Kynsiviilat

Bulgariassa (heinäkuussa 2017) tein kynsiviilalöytöjä. Parikin uutta erilaista minulle. Lasinen ja safiiriviila. Koska Bulgaria on Euroopan halvin maa oli ostoksia kiva ja halpa tehdä. Nämä siis ihan löytöjä. Lasisesta viilasta olinkin jo haaveillut, joku vain kertoi, että ovat kalliita. Itselläni ei kuitenkaan ole mitään hajua mitä Suomessa maksavat! Bulgariasta sen sai 7.26 levalla eli 3.63 eur. Ei paha hinta..

Kumpaakin olen käyttänyt ja hyvältä tuntuivat! Itsehän en voi sietää, että kynsi tarttuu yhtään kiinni vaatteeseen, vaan sen täytyy olla niin sileä, että liukuu vain vaatteen päällä, joten viiloja tarvitaan :). Vaikka kynsiviilat itsestään saavat aikaan minulle kylmiäväreitä...olen kuitenkin opetellut niiden käyttämisen pakon edessä, mutta yhä vieläkin ne kylmät väreet tulevat joka kerta..

Tälläiset löydöt:

 

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Minä käytän kynsiviiloja liian harvoin, mutta tytär ehkä käyttää enemmän. Emotionista ostimme hänelle kerran lasiviilan, mutta en kyllä yhtään muista mitä se maksoi, mutta tuo sinun oli kyllä edullinen. :)

kirsihannele

Mä luulen, että tämä oli edullinen tai jopa halpa, koska joskus joku harmitteli, kun hänen lasiviilansa meni rikki ja maksavat niin paljon. Pitääkin joskus katsoa, mitä ne oikein Suomessa maksavat :)

Kommentoi