Lahjat ostettu...

...kaikki, aivan kaikki!! Jee! Ne on myös paketoitu ja nimikoitu. Kaikille kuudelle lapselleni ja kolmen lapseni avokeille. Aikamoinen määrä lahjoja. Tosin tykkään tuosta hommasta. Lahjojen ostaminen ja miettiminen on kivaa. Ostelen niitä pitkin vuotta, aina kun löytyy sopiva jollekin, niin ei jää kaikki joulukuuhun. Näin vältän paniikin ja hutiostokset (tosin voi niitä tulla näinkin). Joka tapauksessa kaikki siltä osin kunnossa.

Kinkku on ostettu, samoin joulujuomat ja -suklaat. Ruuat on vielä ostamatta. Ne kyllä ehtii. Kaikki alkaa siis olla hyvällä mallilla. Vahinko, että joulu sattuu viikonlopulle, on niin lyhyt loma töistä. Kun vielä uusi vuosikin sattuu viikonlopulle, ei ole enää kiva juttu! On vähän sellainen mieli, että viitsiikö sitä kuusta edes koristella näin lyhyen joulun takia? Katsotaan nyt...

Enää kolme yötä jouluun, se menee nopeasti. Odotan ihan hirmuisesti sitä ihanaa kinkun tuoksua, joka alkaa leijumaan huoneisiin, kun se on ollut jonkin aikaa uunissa. Entäpäs ne kaikki ihanat jouluruuat; laatikot, kalat. Ihanaa!

Pitää muuten muistaa ostaa vihreitä kuulia, ne kuuluu niin minun jouluun :-)

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

 

Share

Kommentoi