Lämpöiset talvikengät

On se vaan jännä juttu! Se, että suurin osa kengistäni, myös talvikengistä, on ostettu ulkomailta, lämpimissä maissa ollessa. Siis oikeasti, talvikengät aurinkomatkoilta! Maista, joissa ei lunta ole koskaan. Eikä talvea. Ei Suomalaista talvea. Ei pakkasia.

Ekan kerran kun ostin, olin epäileväinen laadusta ja kestävyydestä, nimenomaan siitä pakkasen kestävyydestä. Myös se kävi mielessä, että kovettuuko pohja pakkasessa, onko liukas lumessa? Toki tutkin aina tarkasti pohjamateriaalin. Sen pitää olla pehmeää kumia, joustavaa, ei missään tapauksessa muovia. Silti olen Suomessakin ostanut talvikengät, joilla ei pysy lumessa pystyssä!

Hassua, mutta kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä Kreikasta, Kanarian saarilta ym. ostettuihin talvikenkiin. Nämä Ostin Kanarian saarilta. On olleet ihan älyttömän hyvät; lämpimät, hyvät jalalle, tukevat ja eivät ole yhtään liukkaat.

Nyt uskallan ostaa talvikengät ihan reilusti ulkomailta, jos vain itseäni miellyttävät löydän. Ainahan niitä tosin löytää. Hauskakin on +30 asteessa shoppailla talvikenkiä ja -vaatteita. Suomessa niin ei tulisi tehtyä!

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.