Lankkumuikut

Eilen kävimme syömässä muikkuja. Olivatpa hyviä! Minä, mies ja poika (18v) otettiin lankkumuikut, joihin kuului myös uuniperuna ja salaatti. Tytär (16v) otti talonleivän; kanaa, sipulirenkaita, ruisleipää, bernaiskastiketta, vuohenjuustoa. Sekin näytti herkulliselle ja kuulemma olikin hyvää.

Olimme korkealla kattoterassilla. Muutaman kuvan räpsäsin sieltä. Tämän kesän tyypillinen keli; +18 ja taivas pilvessä :(

Taivas oli pilvessä, kun menimme syömään ja sen ajan kun söimme. Lähtiessä alkoi aurinko pilkistelemään silloin tällöin ja lopulta se jo paistoikin.

Päälläni on viikko sitten Bulgariasta ostettu paita (LC Waikiki) ja Benettonin sandaalit. Laukku on Mangon. Housut Espanjasta (Stradivarius).

Aurinko jo pilkistelee...

Nyt se ihana aurinko jo paistaakin...

Onneksi on vielä lomaa! Päätimme ensi viikolla matkustaa Kuopioon, kalakukkojen kaupunkiin :). Muksutkin suostuivat lähtemään mukaan. Sain houkuteltua uusilla vaatteilla (ostoskeskus Matkus) ja hotelliyöpymisellä :)

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Voi kun kiva lomareissu teille tulee Kuopioon. Ruokaannokset näyttävät ihanilta vaikken olekaan muikkujen ystävä. Minä varmaan komppaisin tytärtä annoksen valinnassa. Kauniita kesäisiä kaupunkikuvia, niitä on niin kiva katsella. Sun asu on jälleen tosi kiva, ihanan laskeutuva tuo pusero. :)

kirsihannele

Kiitos, pusero oli kivempi kuin ajattelinkaan. Reissusta tulee kiva. Odotan jo kovasti :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.