Laskiaissunnuntain pullat

No tietysti, laskiaissunnuntain pullat ovat laskiaispullia. Niitähän meilläkin. Jaoin taikinan puoliksi, toisesta laskiaispullia ja toisesta niitä ihania korvapuusteja.

Mietin tässä jo aikaisemmin miksi on laskiaistiistai ja -sunnuntai erikseen? Mikä ero niillä niinkuin aikuisten oikeasti on? Ovat niin lähekkäinkin. Pitääkö kumpanakin päivänä leipoa laskiaispullia ja mennä pulkkamäkeen?

Pulkkamäkeen en mene kumpanakaan päivänä ja pulliakin leivoin vain tänään. Työssäkäyvänä, ei se leipominen arkena houkuta. Pullatkin olisivat vasta niin myöhään valmiina. Askeleita tälle päivälle tuli lähes 12 000, joten liikuttu kuitenkin on :)

Kyllä se tuo laskiaispulla hillon ja kermavaahdon kanssa on vain niin suussasulavan hyvää, namskis :)

Mies tykkää mantelimassan ja kermavaahdon kanssa. Minä taas sitä vaihtoehtoa en suuhuni laittaisi. Kumpi sinusta on parempaa? Mantelimassa vai hillo?

 

 

 

Share

Kommentit

HM
rakastan rakastan

Hyvännäköisiä ja juuri minun makuuni sopivia. Ihanaa kunjaksat itse leipoa, niin noista laskiaispullista tulee ihan parhaita (ja hillolla, kiitos).

kirsihannele

Mies varsinkin on (ja minäkin, mut en myönnä) niin kova syömään niitä, joten sellainen määrä on parempi leipoa itse. Tosin on niitä jo kaupastakin ostettu, nuo kun ei pitkään kestänyt meillä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.