Lehtipihvit & tortellinit

Meidän poika toivoi ruuaksi lehtipihviä ja niitä hän sai. Lehtipihvilihat ostamme aina Lidlistä. Ne ovat siellä todella hyvät ja hinta noin puolet siitä mitä Prismassa maksaisimme.

Itse nuijin nämä vielä ohkaisemmiksi ja maustan ne. En tykkää kaupan valmiiksi marinoiduista pihveistä. Ostan aina lihan "naturel", jos vain mahdollista.

Lisäksi lihan kanssa tarjosin viime Mallorcan matkalta ostettuja tortellineja. Tortellinit olivat lihatäytteellä. Keittoaika 14 min. Aika hyvin osasin ajoittaa näiden ja pihvien paistoajan. Valmistuivat samaan aikaan. Pihvien päälle vielä grillivoita. Oli muuten hyvää! Poika oli tyytyväinen :)

Tästä voisi jopa sanoa, että helpolla  hyvää. Ei kesta tekeminen kauaa, ehkä puolisen tuntia, jos otetaan aika siitä, kun alat nuijia pihviä ohuiksi!

Share

Kommentit

Kirsikka W.

Meidän taloudessa ei selkeästikään käydä Lidlissä tarpeeksi usein, kun en edes tiennyt tällaisten pihvien olemassaolosta! Ja nautaa vielä, joten näitä voisi oikeasti ostaakin testiin, meillä kun ei syödä sianlihaa lainkaan :) Kiitos vinkistä, jospa sitä ensi viikolla paistelisi jauhelihan sijasta ihan kunnon pihvejä!

kirsihannele

Noi pihvit on tosi hyviä, mureita. Me ostetaan aina kaksi pakettia neljälle, koska ovat aika pieniä ja ohuita, kuten lehtipihvit ovat. Kahdelle riittää tuo yksi paketti. Joo, käy ihmeessä ostamassa!!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Aika harvoin tulee tehtyä pihvejä, mutta varmasti ovat hyviä. Mielenkiintoinen lisäke nuo tortellinit, itse olisin ehkä valinnut perunaa jossain muodossa. :)

kirsihannele

Noi on hyviä. Kantsii kokeilla. Siis tuo yksi paketti menee hyvin kahdelle, kun ovat niin pieniä (meillä siis aina kaksi pakettia). Se maustevoi pitää olla ehdottomasti, nam! Peruna on niin tavallinen juttu, sitä on melkein aina, niin välillä jotain muuta :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Ahaa, noi tortellinit onkin uusi juttu mulle. Mistäköhän päin kauppaa noi löytyy? Kuivahylly? Kylmähylly?

kirsihannele

Ostin Mallorcalta :) Prismassa oli vuosia sitten, ei vaan enää ole ollut :(.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.