Lempimattoni

Meillä on iso talo ja siellä on, uskokaa pois, paljon mattoja. Paljon ihania mattoja, joista kaikista tykkään. Lempimatoikseni on kuitenkin muodostunut muutama matto, jotka ovat ylitse muiden.

Tykkään hirveästi myös käytävän pitkästä valkoisesta matosta, mutta se ei ole lempimattoni. Sen pesu on hankalaa, kun se on niin paksu. Märkänä siitä tulee ihan hirmuisen painava.

Tykkään makkarin harmaista matoista. Tykkään myös valkoisista paperinarumatoista, jotka ovat kevyitä ja helppo pestä, eivät tule painaviksi.

Silti nämä kuvatut matot ovat ylitse muiden. Rakasta yhä tähtikuviota. En tiedä miksi tai mikä siinä on, että se yhä vuosienkin jälkeen miellyttää silmää. Se vain on mielestäni ihana.

Toinen matto on Eiffel-tornimatto. Pariisi on niin ihana kaupunki. Sieltä on on niin hyvät muistot. Muistan ne aina, kun katse kohdistuu tuohon mattoon. Nämä kaksi mattoa saa aikaan lämpimän tuulahduksen sisälläni. Siitä varmaan johtuu, että ne ovat lempimattojani, vaikka näin kuvissa eivät erikoisilta näytäkään. Se on se tunne, minkä matto saa aikaan. Se on jotain hyvää.

Kolmas tai kolmannet ovat keittiön pöydän alla olevat kaksi mattoa, jotka vasta ostimme maaliskuussa. Se kuviointi viehättää ja neutraalit värit.

Millaisista matoista sinä pidät? Onko sinulla kotonasi lempimattoa/mattoja?

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kauniita mattoja sulla on. Voin kuvitella että eiffeltornimatto tuo muistot mieleen. Se on kiva, vähän erilainen matto. :)

kirsihannele

Kiitos :) Matoilla saa sisustusta muutettua tosi paljon. Maton värikin, tumma vs vaalea, saa kodin näyttämään ihan erilaiselta! 

Lilies
Lilies & Life

Meillä hyvin samanlainen maku mattojen suhteen, nuo voisi kaikki löytyä myös meidän kodista! :D

Tykkään maanläheisistä väreistä matoissa, erityisesti harmaan eri sävyt on ihania :)

kirsihannele

Kiitti :) Hauska kuulla, että kelpaisi muidenkin kotiin <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.