Lempisuklaa

Jos puhutaan suomalaisesta suklaasta on Fazerin sininen minun kestosuosikki. Tosin siinäkin löytyy hyviä makuyhdistelmiä muistakin versioista kuin sinisestä, kuten se suolainen (pop corn) versio.

Nyt olen hullaantunut Kreikassa myytävään suklaaseen. Sitä en muualla ole tavannut. Olen nyt tuonut jokaiselta Kreikan reissulta sitä. Ihan joka kaupasta sitä ei löydy. Hinnat heittävät ihan hirveästi eri kauppojen välillä, jossain maksaa se levy 1.30 eur, jossan 2.80 eur. Se on minun uusin lempisuklaa, ollut kyllä jo jonkin aikaa.. Se on tummaa suklaata ja makuina joko sitruuna tai appelsiini. Maun suklaaseen tuovat pienen pienet palaset appelsiinin tai sitruunan kuorta. Samaa suklaata löytyy blancona ja pähkinäisenäkin, mutta ne ovat mielestäni liian tavallisia makuja.

Se on niin hyvää!! Ja eikö tumma suklaa olekin terveellistä? :-) Aina se on loppunut minulta kesken. Nyt toin reippaan satsin Kosilta sitä. Ajattelin riittävän pitkän, pimeän ja kylmän talven yli. Mies kyllä sanoo, että tuskin joulua näkevät...huh...toivottavasti näkevät!

Ja se suklaa, se näyttää tältä läheltä. Siinä näkyy nuo hedelmän kuorenpalat:

Tulihan noita ostettua. Nuo siniset ovat niitä lemppareitani. Tuo toinen pino on uusia, kokeiluun meneviä, jospa niistäkin löytyisi joku "helmi" :)

Luulen, että näistäkin, kokeiluun ostetuista, löytyy edes joku hyvä. Onneksi meillä vielä asuu pari teini-ikäistä, joille voi työntää ne, joista en itse pidä!

Tuota banaania olen aikaisemminkin ostanut. Nyt löysin samaa myös mansikkaisena.

On tässä minulla mussuttamista...Tosin syön aika harvoin. Välillä rivin kerrallaan, joskus riittää pari palaakin. Ikinä en saisi kokonaista levyä syötyä kerralla. Välillä menee viikkoja, että en koskekaan koko suklaisiin...On kuitenkin kiva, että sitä on silloin tekee mieli ottaa pala tai kaksi.

Tähän suklaanostoon liittyy vielä se tunne, ne muistot, siellä lämpimässä!!

Onks teillä "suklaakätköjä" kotona? Vai ostatteko silloin kun tekee mieli ja kerralla pois?

 

Share

Kommentoi