Lintuallas

Kun näin tämä lintualtaan noin 18 vuotta sitten kaupassa, ihastuin siihen välittömästi. Se on painava, takorautaa, jotenkin vain ihana. Ajan patimoima. Nykyisin olen nähnyt samanlaisia tai samantyylisiä kaupoissa, ne ovat ihan kevyitä, eivät paina juuri mitään (muovia?). Luulen, että tämä lintuallas seuraa minua kaikkialle, minne ikinä muutankin. Jos muuttaisin kerrostaloon, laittaisin sen parvekkeelle tai jopa sisälle kauniiksi sisustuselementiksi. Tästä en luovu.

Nyt se on meillä omakotitalon pihalla. Sateen jälkeen kuppi on täynnä vettä, siitä näkee aina, että ompas satanut paljon :)

Aivan lintualtaan vieressä, parin metrin päässä, kukkii alppiruusut täysillä. Ne ovat niin kauniit. En olisi 15 vuotta sitten uskonut, kun ne pienet taimet ostin, että niistä tulee noin upeasti kukkivat isot pensaat. Ihan yksi mielikukistani meidän pihalla.

 

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kylläpä alppiruusu kukkiikin ihanasti sun pihalla. Ja lintuallas on aivan ihana. Meilläkin oli aikoinaan omakotitalossa alppiruusu pihalla, hieman vaaleampikukkainen kuin tuo sinun. Sekin oli tosi kaunis.

kirsihannele

Alppiruusut ovat tosi kauniita kukkiessaan. Ne kukat valtaavat ikään kuin koko kasvin, sitä tuskin näkyy kukilta. Ihan mahtava näky! Mun äiti sanoi, että hänen alppiruusunsa mökillä ei kukkinut tänä vuonna ollenkaan, harmi! Lintuallas, se on minustakin kaunis, kiitos :)

Kommentoi