Livbox

Eilen tuli Liv-box postiin ja tottakai se piti heti töiden jälkeen käydä hakemassa.

Olen tilannut itselleni boxin muutamaan otteeseen; kerran 3kk-jakson ja kerran 6kk-jakson.

Yleensä jaamme ne 16-v. tyttären kanssa, kumpi sopii paremmin kummalle ja on myös yhteisiä, kuten tässäkin paketissa mm. lämpösuihke.

Myös vanhimmille tyttärille olen tilannut paketteja. Se on niin kiva yllätys saada se paketti. Yhtään et tiedä mitä sisällä on.

Yllätyksethän ovat kivoja, ne piristävät päivää/viikkoa.

Lokakuun paketista löytyi tälläiset yllärit:

 

 

Kyllähän tuolta käyttökelpoista löytyi montakin asiaa. Paras minusta oli tuo luomivärin häivytyssivellin! Tosin minusta suurin osa, jos ei kaikki oli näytepakkauksia, pieniä miniatyyreja. 

Olisitko tykännyt paketista? :-)

Ps. tuli tietoa, että lukuisten reklamaatioiden takia, jokaiselle tilaajalle hyvitetään 30 pistettä. Kuulemma ensi kuun paketti olisi sitten taas mahtava...

Share

Kommentit

jermia
Itärajapakolainen

Oli vähän kökkö kyllä tämän kuun boxi :( 

kirsihannele

Oon kyllä ihan samaa mieltä :(. Melkein kaikki meni tyttären käyttöön, itselleni otin vain tuon siveltimen (tosin siihen käytöön oli jo entinenkin). Taisivat kaikki olla kokeilupakkauksiakin? Pieniä miniatyyrejä. Oliko se viime kuun vai edellinen kun taas oli tosi ihana paketti..

jermia
Itärajapakolainen

Livbox on vastannut pahoitellen lukuisiin reklamaatioihin ja hyvittänyt 30pistettä tilaajille. Seuraava boxi on kuulemma taas mahtava. Pakko ollakin, kun nyt oli ilmaisnäytteillä kuorrutettu :(

kirsihannele

Tosi hienoa! En olekaan käynyt Liv-boxin sivuilla nyt. Tosin kyllähän he tuon tiesivät jo lähettäessään ne paketit, että rekkuloita tulee ;). Mulla onkin pisteitä vielä jäljellä, niin, että saan tilattua ensikuun boxin niillä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.