Löytö omasta kaapista! WOW

Ihanaa, kun ei tarvitse mennä kauppaan shoppailemaan! Sen kun tutkii vain omia kaappeja :)

Tosiaan etsin mekkoon sopivia kenkiä, kun törmäsin näihin, ihan uusiin sandaaleihin. En yhtään muistanutkaan näitä. Tosin nämä eivät mekon kanssa käyneet ollenkaan. Tulin kuitenkin niin iloiseksi löydettyäni nämä, kuin olisin saanut ostanut uudet kengät! Muistan kun ostin nämä viime kesänä (2016) heinäkuussa Kyprokselta, ihanasta kaupasta nimeltä Pink Woman. Tämän saman kauppaketjun kauppa (Pink Woman siis) löytyy ainakin Kosin saarelta myös. Muistan miten kuuma silloin oli, hiki valui. Kaupassa oli kuitenkin ilmastointi, joten siellä oli mielellään "huilimassa". Siellä kaupan viileudessä löysin sitten nuo sandaalit, jotain muutakin lähti mukaan sieltä :)

Minulle tapahtuu näin aina silloin tällöin. Löydän omista kaapeistani löytöjä. Usein menemme syksyllä tai talvella/keväällä etelään, ei niitä sieltä ostettuja vaatteita voikaan käyttää Suomessa. Kuluu kuukausia ja kuukausia ja ne unohtuu...Sitten kerran menet ja etsit jotain, teetkin ihania löytöjä. Mahtavaa! Viime vuonna syksy alkoikin heti elokuun alusta. Ei noita enää voinutkaan pitää.

Onko sulle käynyt näin?

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kiva löytö :) Mulle on käynyt ihan samoin! Joskus olen ostanut jonkun vaatteen, ja kun sitä ei ole voinut heti käyttää, on se unohtunut kaappiin. Myönnän, et mun vaatekaappi kaipais todella kipeästi siivousta :/

kirsihannele

Ihana kohtalotoveri :)

Essi's
Essi's

Vaatekaappi on kyllä kumma kapistus, kun sinne tuntuu katoavan milloin mitäkin.. Sit kun tarvitsee jotain, niin sitä ei taatusti löydy mistään. Tuo sinun löytöhän oli varsin upea. Kauniit kengät. Saisipa tuollaisia Suomestakin.. :)

kirsihannele

Kiitos :)

Vaatekaapit on kuin mustia aukkoja, yhtään ei tiedä mitä siellä on tai miten syvälle joku etsitty vaate on kadonnut. Mysteeripaikkoja :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen jo monta vuotta ostanut vaatteita vain tarpeeseen ja silloinkin vaatteen pitää olla lähellä täydellisyyttä ja vaatekaapissa on jonkun verran vaatteita, joita käytän hyvin harvoin eli ne ovat vähän kuin uusia. Joidenkin olemmassaolon olen ehtinyt jo melkein unohtaa. :)

Minusta on myös aika mukavaa se, että lämpimään maahan suuntautuvalle reissulle pakkaan aina ne samat, hyviksi osoittautuneet ja ihanat lempivaatteet, jotka myös kaivan keväällä esille kesää varten. Shoppailuun olen kyllästynyt; joskus katselen vaatteita kaupassa/netissä huvikseni, mutta reissussakin on oikeastaan hauskempaa istua kahvilassa ja katsella ohikulkijoiden vaatteita kuin mennä kauppaan kiertelemään ja ostamaan. :)

kirsihannele

 Toi olisi minunkin päämäärä, salainen haave eli ostaa vain vaatteita tarpeeseen ja laadukkaita täydellisiä, mutta...kun kaupat on niin täynnä ihania vaatteita. Pitäisi oppia hillitsemään itseään.

Minä myös mennessä lämpimaan maahan, pakkaan niitä samoja ja samoja vain mukaan, vanhoja sandaaleja ja läpökkäitä, ne eivät hankaa jne. Pakkaaminenkin on nopeaa ja helppoa. Tahalleen kuitenkin pakkaan mukaan "liian" vähän, että voin mennä hyvillä mielin kauppaan...osaa sitä huijata itseään :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Tuollaisia löytöjä on kiva tehdä, shoppailua omassa vaatekaapissa,... ja kukkarokin tykkää. :)

kirsihannele

Tätä tapahtuu aina silloin tällöin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.