Lumipallot

Minulla oli sellainen iso, savenvärinen, laakea kulho. Se ei värinsä puolesta sopinut meille mihinkään. Enkä itsekään tykännyt väristä. Taas maalisuti käteen ja maalaamaan. Maalasin ulkoapäin sen valkoiseksi. Maali imeytyi hyvin huokoiseen saven pintaan. Sisältä se on kuitenkin kiiltävä, ilmeisesti lakattu pinta. Siinä en uskonu maalin kestävän, joten jätin sen maalaamatta.

Mitä sinne sisälle sitten laittaisi, että ei tuo sisäpuolen savenväri loistaisi silmiin niin kovasti? Facen kirpparilta bongasin neljä "lumipalloa". Ne olivat oikeasti tuikkuja varten, mutta siihen tehtävään en niitä suunnitellut, vaain ihan lumipallokoristeiksi. Hintaakin oli vain pari euroa koko satsille.

Ne kävin myyjältä hakemassa ja ne kävikin täydellisesti kulhoon. Pienellä, halvalla muutoksella, tuli jälleen paljon mieluisempi sisustuselementti kotiimme :)

Tuonne sisälle olisi tarkoitus se tuikku laittaa...mutta minä en näitä siihen tarkoitukseen ostanut.

 

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Olipas kiva idea maalata tuo kulho. Tuli raikas ja valoisa ja lumipallot sopivat hyvin kulhoon. Kaunis. Miltähän näyttäisi jos laittaisit noihin reikiin pystyyn jotain värikkäitä lyhyitä oksia tai kukkia tai muuta sellaista? :)

kirsihannele

Kiitos! Jouluna voisikin käydä kuusen oksia, sellaisia lyhyitä ja työnnellä noihin reikiin...Tulisi tuoksua sisälle (meillä on nimittäin kuusena tekokuusi). Kiitos ideasta, tuota pitääkin kokeilla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.