Luomivärilöytö (super-halpa)

Minulla on meikkejä, sekä halpoja, että kalliita. Minulta löytyy Chanelin huulipuna, sekä muutama Diorin meikkipaletti, johon kuuluvat kaikki (huulipunat, poskipuna, puuteri, ripsiväri, luomivärit ja kaikki pensselit). Sitten minulta löytyy halpaa, kuten uusimmat löytöni viisi euroa/paletti. Voisi sanoa, että ihan sikahalpaa :D. Minulle kuitenkin tärkeintä on paletin värit, ei hinta. Nämä kun huomasin, olin heti myyty, siis ihan noiden värien takia. Niin minun väriset; maanläheiset ja luonnolliset sävyt. Sopii ihan älyttömän hyvin työelämään. Olen tosin kyllä välillä räväyttänytkin eli laittanut pinkit luomet silloin, kun on ollut juuri yhtä pinkki paita päällä :D. Nämä kuitenkin sopivat minulle ja jokaiseen tilaisuuteen, paremmin kuin hyvin!

Niin nudea että :). paljon myös metallihohtoisia, ihania sävyjä

 

Share

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä hankin kanssa jokin aika sitten luomiväripaletin jossa on ihania sävyjä. Nudea, ruskeaa ja mustaa. Mulla on keltainen ja kaksi liilaa rajauskynää, ja olen käyttänyt liilaa luomiväriäkin, mutta silti tykkään luomiväreissä eniten lämpimistä ruskean sävyistä. Ne kun sopivat joka paikkaan ja korostavat hyvin vihreitä silmiäni. :)

https://naissanelioissa.wordpress.com

kirsihannele

Perusvärejä on pakko omistaa! Ne vaan käy joka paikkaan. Sen lisäksi voi sit olla kyllä räväkämpiäkin värejä, joita voi sitten käyttää välillä ja jossain tietyissä jutuissa ja tilanteissa.

Käyn kohta sun blogissa :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kivoja värejä ja paljon erilaisia. Edullisia olivat. :)

kirsihannele

Mä oikein hyrisen tyytyväisyyttä, kun löydän jotain näin mieluista noin halvalla :)

Kirsikka W.

Nykyään meikkitarjonta on niin laajaa, että sieltä onneksi löytyy myös edullisia merkkejä ja tuotteita :) Itsekin ostan ne tuotteet mihin tykästyn värin tai lopputuloksen osalta, olivat ne sitten parin euron Essenceä tai useamman kympin Lancômea.

kirsihannele

Minustakin on parempi ottaa sitä mistä tykkää, kuin juosta tietyn merkin perässä :)

En itse ole yhtään merkkiuskollinen...

Minnea
Minnean muruja

Tosi hyviä sävyjä! Kävis nuo sävyt itsellenikin. Yritän käyttää ensin edelliset luomivärit pois ennen kuin ostan lisää :D

kirsihannele

Mulla on hieman paha tapa hamstrata näitä ja sit huomaan, et olisihan tuolla ollut vanhempiakin käyttämättömiä :D.

Sun tyyli on paljon järkevämpi :D

Emsku
Ota kiinni mandariini

Mäkin ostin ton toisen noista (kapeamman) mutta tuntui etten saanut siitä mitään irti. Vieläköhän se on mulla vau pistinkö kiertoon?
Mutta siis halvat meikit on suorastaan mun perversio. :D

kirsihannele

Mä en ole vielä kokeillut, kumpaakaan. Kyllä mulla on toimineet kaikki halvatkin meikit (sillä kai niitä uskallan ostaakin :D)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.