Luomivärit, joita käytän

Minä meikkaan joka päivä, myös viikonloppuisin. Laitan luomi- ja ripsiväriä. Luomiväriä käytän kahta eri väriä, kumpikin luonnollisia nude-värejä. Vaaleaa yläluomelle ja tummaa liikkuvalle luomelle. Varsinaisesti en ole mikään merkkiuskollinen, vaan ostan mitä sattuu, kunhan värit ovat OK. Välillä halvempia, välillä kalliimpia.

Käytätkö sinä luomiväriä? Merkki? Väri?

Nyt minulla on käytössä seuraavat:

 

Share

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Ihania maanläheisiä sävyjä! Tykkään myös käyttää sellaisia arkena :)

kirsihannele

Kiitti, nämä on niin sopivia työelämään :)

Kirsikka W.

Mulla on luomivärejä joka lähtöön: vaaleita, haaleita, kirkkaita, tummia, glitterisiä, hehkuvia, mattaisia... Merkkeinä suosin edullisempia, koska rahaa menee kosmetiikkaan muutenkin niin paljon, joten Essence, Makeup Revolution, Kiko Milano ja H&M taitavat pitää kärkipaikkoja. On siellä välissä sitten vähän hintavampiakin pari, mutta omasta mielestäni väreissä tärkeintä on sen ominaisuudet, ei hinta :)

kirsihannele

Joo sulla on paljon, olen huomannut :D

Sama juttu, värit ratkaisee, ei hinta...

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Minä en meikkaa enää ollenkaan. Nuorempana kylä meikkasin hieman ja jos mentiin jonnekin ulos, tanssimaan tai muuta, niin sitten vähän enemmän. Nyt tuntuu että silmät ovat niin arat etteivät edes kestäisi mitään meikkejä. Se on vain jäänyt.

Kauniita värejä sulla. Ruskean ja violetin äsvyt olivat mun suosikkeja silloin kun meikkasin.

kirsihannele

Käytän töissä maanläheisiä värejä. Teen sellaisen luonnollisen meikin. Se on minusta kivoin, asiallisin (siis sinne töihin)

Minnea
Minnean muruja

Tosi hyviä sävyjä! Mulla on tuo sama Essencen paletti :) Tuo Maybelline näyttää myös sellaiselta, jonka voisin ostaa itselleni.

kirsihannele

Sun meikki taitaa näyttää sitten aikalailla samanlaiselta kuin minunkin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.