Luulen, että olen ainoa Suomessa, joka...

omistaa Firsties-kengät. Kengät, joissa on vain pohjat. Uutuus itävallasta, joka leviää parhaillaan USA:ssa. Kengät, joissa todellakin on vain pohjat, ilman yhtään remmiä tai mitään muutakaan. Ehkä on parasta, että katsot nämä filmit ensin:

 

Todellakin tätini Itävallasta lähetti minulle tälläiset. Kengät ovat Itävaltalaisten suunnittelemat. Ne on tosi hyvät jalassa ja tiedän, että eivät koskaan tule hankaamaan mistään kohdasta :). Aivan loistokeksintö! Tosin näyttävät ihan hassuilta. Ehkä en ensimmäisenä niitä kaupungille laittaisi, jos nyt kotona käyttäisin vain. Toinen seikka on, että jos niitä käyttää ulkona, eihän niitä voi sitten enää sisällä....Hauskat joka tapauksessa.

Niin ja nostakoon se käden pystyyn, jolla olisi tälläiset toisena Suomessa :D tai pohjoismaissa yleensä...Taitaa omistajat olla aika harvassa :)

 

Share

Kommentit

Suttastiina

Jee! Testaapa oikein urakalla ja kerro millaiset ovat - mie just tilasin samalla idealla olevat ranta/uintijutskat Wishistä :)

kirsihannele

Heh, kaks kertaa olen pitänyt ja hyvälle tuntuu :)

Torey
Näissä neliöissä

Onpas hauskaset! :D

kirsihannele

Todellakin ovat juurikin hauskaset :D

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Mikä ihmeen liima tossa pinnassa on että pysyy jalassa? Miltä se tuntuu? Miltä tuntuu kun sen pohjan ottaa pois? Entäs jos jalat hikoo? Tai sataa vettä? Sukkien kanssa ilmeisesti ei voi käyttää? Jännät ovat.

kirsihannele

En tiedä mikä liima on. Eihän jalat noissa hikoa. Sade ei haittaa mitään, kun näitä voi käyttää meressä kävellessäkin ja nämähän joka käytön jälkeen huuhdellaan vedellä! Ainakin ohjeen mukaan. Nämä vain revitään jalasta pois, jalkaan ei jää mitään liimaa. Ei sukkien kanssa :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Eikä se pois repiminen satu? Ihmeellisiä asioita maailma pullollaan. :D

kirsihannele

Ei satu yhtään :D. Vähän kuin tiukemman laastarin ottaisi pois! Maailma on tosiaan täynnä ihmeitä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hauska idea, mutta luin juuri arvosteluja ja kuulemma hiekka, nurmikko, eläinten karvat jne. jää myös tuohon liimaan kiinni, eikä irtoa pesulla. Eli lähinnä vain kaupunkikäyttöön näitä suositeltiin.

kirsihannele

Mä pidän näitä vain sisällä, jotenkin minustakin tuntui, että rannalla hiekka varmaan tarttuisi...

Lilies
Lilies & Life

Haluun tollaset, mulla on tosi tosi vaikeakyllästyny löytä kenkiä mun ongelmajalkoihin! On ne kyllä hauskan näköset :D

Lilies
Lilies & Life

Jaahas, puhelin vähä lisäili ja lyhenteli sanoja :'D

kirsihannele

Luulen, että nettikaupoista löytyy nimella firsties :). Nämä on mulla tänäänkin olleet koko päivän jalassa, mukavat :)

Minnea
Minnean muruja

Oho, ompa erikoiset kengät! Olisipa jännä testata tuollaisia! Saattaa useampikin pää kääntyä ihmetyksestä, jos laitat nuo kaupungille tai muualle :D

kirsihannele

Joo, mulla ei ole ollut, ainakaan vielä, pokkaa pitää kuin kotona ja vähän pihalla :D

Kommentoi