Madeiralle kolmatta kertaa!

Tilasinpa tuossa yksi ilta matkan Madeiralle, Funchaliin. Tämä onkin sitten kolmas matkani sinne. Tällä kertaa (jälleen) keskimmäisen tyttäreni kanssa (23v). Hänen kanssaan vietin syyskuussa ihanan viikon Rodoksella. Nyt en saanut all inclusivea sopivaan hintaan, vaan siitä olisi joutunut maksamaan yli 1000 eur, joten minun puolestani sai jäädä pois. Enhän toki ruokaan/juomaan noin paljon saa menemään...Nyt siis aamupalalla tämä matka. Vaihtelua sekin. En nimittäin ole vuosiin ollut muissa kuin all inclusive-matkoilla ja niitäkin on kertynyt vuosittain 6-7 matkaa :). Joo, se on paljon, tiedän. Varsinkin työssäkäyvälle...mutta minkäs sille lämmön kaipuulle voi, kun on väärään maahan syntynyt.

7.4 matkaammme siis Madeiralle. Hitsi miten pitkä aika odottaa! Toisaalta on kiva, että on jotain mitä odottaa!

Ihanaa aikaa siis edessäpäin.

Mietin otanko keskustahotellin vai vähän kauempaa. Viimeksi oltiin keskustahotellissa tytön kanssa; postimerkin kokoinen allas ja taistelu niistä noin kymmenestä auringonottotuolista. Näyttääkseni tytölle muutakin kun taistelua aurinkotuoleista, päätin ottaa vähän kauempaa hotellin (jossa kunnon allasalue) eli keskustaan on 3 km. Ei ollenkaan paha. Sehän on vain hyvä kävellä paljon, kuten teimme viimeksikin ja jos siltä tuntuu voi mennä hotellibussikuljetuksella. Se kulkee muutaman kerran päivässä ja on ilmainen. Vaan se kävely tekisi niin hyvää!

Toinenkin ihana asia sattui hotellin sijainnin kannalta. Siinä aivan lähellä on ihana ostari, jossa on kaikki lempikauppani! Jihuu!

Tänne mennään

Siellä on myös sisäuima-altaat, sauna, kuntosali ja poreammeita...Saas nähdä tuleeko sellaisia käytettyä. Ehkä iltaisin??

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.