Mandarin-baari

Selailin kuvia kännykästäni ja nämä tulivat vastaan. Ihanat muistot tulvahtivat mieleeni ja päätin tehdä näistä pikku postauksen :). Olimme heinäkuussa Bulgariassa mieheni kanssa. Lämpöä riitti yli 30 astetta joka päiväksi.  Ihanaa lämpöä, jota Suomen kesästä ei tänäkään vuonna löytynyt.

Kävelimme pitkin Sunny Beachin katuja siinä kuumuudessa. Välillä oli pakko levätä varjossa ja juoda jotain. Saada se hiki pois. Parikin kertaa kävimme tässä Mandarin-baarissa. Siellä oli siistit vessat (se on minulle aika tärkeää) ja tunnelma kiva, eikä aurinko paahtanut sinne. Istuskelimme aina pidemmän aikaa siellä. Ihania jäätelöleivoksiakin sieltä sai :)

Toivottavasti tunnelma välittyy edes hieman:

 

 

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Oi, näyttääpä ihanalta ja kotoisalta paikalta! Iskee ihan matkakuume!

kirsihannele

Kotimaassa ei tulekaan istuskeltua baareissa tuolla tavalla kuin ulkomailla. Ihan vain katsellaan, nautitaan ja ollaan. Kotona on aina kiire...ja joihinkin baareihin ihastuu, että niissä käy useamman kerran. Matkakuume on ihanin tauti jonka tiedän :)

Lilies
Lilies & Life

Kelpais istuskella tuolla just nyt :)

kirsihannele

Kelpais! Vaihtaisin paikkoja heti, sekunttiakaan miettimättä, jos olisi mahdollista!! :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Näyttääpä ihanan kodikkaalta. Ja leivokset herkullisilta, kyllä kesän lämpö olisi kiva, vaikken tosin ihan kolmeakymmentä kaipaakaan, riittää vähempikin. :)

kirsihannele

Kun olisi edes normaalia kesiä...ei enempää toivoisi. Jätskileivoikset oli kyllä aikas namia :)

Kommentoi