Mangon alepaketti

Kun sain viime viikolla sähköpostilla ennakkotiedon Mangon aleista, kaikesta -30%, piti tehdä tytön (16v) kanssa tilaus sinne, välittömästi :)

Paketti tuli suoraan Barcelonasta kahdessa päivässä. Mangon toimituksiin kuuluu aina samaan hintaan kotiinkuljetus. Ihania löytöjä kesäksi, syksyksi (vaikka inhoan puhua vielä syksystä).

Tyttö vei jo paketista omansa, joten niitä ei tässä nyt näy, ainoastaan omat ostokseni. Listassa on kuitenkin kaikki ostokset, ihanat löydöt, joilla tulee olemaan paljon käyttöä. Mango on yksi suosikeistani. Listassa on jo alennetut hinnat.

Tuollainen lista ei paljon kerro vaatteesta, joten kuvasin omat ostokseni paremmin. Tässä tämä ihana paketti sitten on juuri saapuneena ja teipit jo aukaisinkin:

Ostin Rodoksen Mangosta syyskuussa 2016 tälläiset Noa-farkut. Ne oli niin mahtavat, että nyt tilasin kaikissa väreissä niitä yhdet, mutta kokoa pienemmät. Oli "täysosuma". Niin hyvät kuin olla voi. Jännä juttu kuitenkin huomata, että kun väri muuttuu, muuttuu myös lahkeiden pituus, vaikka kuvittelin kaikkien olevan identtisiä!

Jos helteitä tulisi, niin voisi ottaa tämänkin käyttöön :)

Niin kesäinen päiväkakkaratunika/mekko (käy siis myös mekosta, ainakin helteillä). Lähinnä kuitenkin tunikakäyttöön ostin tämän:

Tässä sitten kaksi tunikaa/mekkoa, jotka menevät myös syksyllä:

Ihan vain musta, peruspaita:

Tämän valkoisen mekon otan ehdottomasti mukaan heinäkuun matkalle Sunny Beachille. Meillä kun on jälleen se all inclusive, niin on kiva pukeutua illalliselle. Tämä siis yksi mukaan otettavista iltamekoista :)

Viimeinen ostokseni tässä paketissa olikin leveä hihainen tunika syksyksi:

Olin kaikkiin ostoksiin tyytyväinen ja kaikki olivat myös sopivia, niin minulla kuin tyttärelläkin, joten palautukseen ei lähtenyt yhtään mitään. Mangoon voi melkein aina luottaa :)

Share

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kateellisena katselen kauniita vaatteita. Minä en pystyisi sovittamatta ostamaan, eikä tuolta varmaan mun kokoja löytyisikään. :D

kirsihannele

Saahan ne palautettua, jotka eivät sovi, mutta nyt osui nappiin kaikki ostokset.

Ps. Yllättävän isoja kokojakin tuolta löytyy :)

Minnea
Minnean muruja

Kivoja ostoksia! Ja tosiaan, jos löytää täydelliset housut, niin kannattaa ostaa useammassa värissä :)

kirsihannele

Kiitos :) Olen harrastanut tuota housujen ostoa noin ennenkin. Housuja on vaikea löytää, sit kun löytyy, niin parempi ostaa useammat, ei ihan heti tule täydellisiä kuitenkaan enää vastaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.