Marimekon sukat

Vuosia sitten, siitä on yli 10 vuotta, olin hulluna Marimekkoon. Tuli ostettua raita-ja pallopaitaa ja niihin kuuluvat sukat, tottakai. Oli tunikaa, oli t-paitaa, oli takkia, oli jakkua, oli ihan kaikkea mahdollista. Pyyhkeitä ja laukkuja. Purkkeja ja purnukoita. Kenkiä ja aamutossuja. Aamutakkeja ja yöpukuja. Se meni ohi, totaalisesti ohi. Kaapissa yhä pinot vaatteita. Välillä jopa pidänkin niitä, harvemmin kuitenkin. Osan olen myynyt pois Marimekon kirppiksellä. Hyvin menivät kaupaksi. Osan jätin, ajattomia kun ovat. Laatu tosin huononi, kun valmistus siirrettiin pois Suomesta. Nyt saumat saattavat kiertää kuin muissakin "halpavaatteissa". Hinta vain ei laskenut laadun mukana.

Siivosin kesäsukkia pois ja etsin tilalle vähän lämpimämpiä sellaisia....niin sattuipa käsiini kori täynnä sukkia. Eikä mitä vain sukkia, vaan Marimekon sukkia. Onko näitä oikeesti näin paljon? Tuli tunne, että nämähän pitää kuvata. Enhän nyt ole voinut laittaa näin paljoa rahaa sukkiin! Pikkuhiljaa niitä on kertynyt ja kertynyt. Luulin, että saan sukat yhteen kuvaan, vielä mitä! Monta kuvaa piti räpsiä, että sain kaikki sukat kuviin. Huomasin jopa, että esim. musta-harmaita ja punaisia sukkia on kahdet samanlaiset eli en ole itsekään muistanut mitä minulla jo on :D

Voi kuvitella ne puseropinot, koska ostin aina puseroihin sopivat sukat. Olihan noita, ihan liikaa. Tosin sukilla on aina käyttöä, ei silti tarttis liioitella yhden merkkisten sukkien kanssa :)

Onko muita entisiä (tai nykyisiä) Marimekko-faneja? Onko kaapeissa pinot puseroita tai sukkia :-)

Share

Kommentoi